Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
666  528 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat pe promenada centrala, la doar 100 m de plaja, Hotelul Alba are o locatie excelenta in inima orasului Sunny Beach. Baruri, restaurante si atractii sunt in apropiere de hotel. In frumoasa gradina a hotelului exista 2 piscine.
Facilitati
Construita in 2003, renovata in 2019, 3 blocuri, 8 etaje, 7 lifturi, 340 unitati. Receptie, schimb valutar, restaurant principal, snack bar, lobby bar, bar la piscina, doctor - 24 de ore din 24, inchiriere de masini, servicii de curatatorie chimica, inchiriere de biciclete. Wi-Fi gratuit in intregul complex.
Ora de check-in: 15:00
Ora de check-out: 11:00
Cazare
DBL economy (Best Price) park/street view - (max 2+0) - mai putin decat standard; aprox. 24 mp; cu balcon mic de tip balcon francez sau la etajul 1 sau 2, doua paturi.
Double rooms park or sea view - (max 2+2) - 2 paturi obisnuite (100x200), un fotoliu extensibil care este folosit ca primul pat suplimentar, spatiu suficient pentru al 2-lea pat suplimentar daca este necesar. Al doilea pat suplimentar este un pat pliant. Toate paturile suplimentare au dimensiunile 70/185 mp. aproximativ 28 mp. vedere la parc sau la mare.
Double Room Superior park or sea view - (max 2+2) aprox. 28 mp - 2 paturi obisnuite, o canapea extensibila care este folosita ca primul pat suplimentar, spatiu suficient pentru al 2-lea pat suplimentar daca este necesar. Al doilea pat suplimentar este un pat pliant. Toate paturile suplimentare au dimensiunile 70/185 mp.
Double Room De Lux park/sea view - renovata in 2019 (max.2+2 sau 3+1) aprox. 28 mp, 2 paturi obisnuite (100x200 mp)- saltele standard, 1 canapea 80/205 mp, folosita ca prim pat suplimentar si potrivita si pentru adulti. Daca este necesar, este amplasat un al doilea pat suplimentar, care este un pat pliant de 70/185 mp.
Apartments sea/streetview - (max.2+2/3+1/4+0) aprox. 65 mp. - Apartament cu 1 dormitor si living, legat printr-o usa. Exista un pat king-size (200/200 cm) in dormitor, o zona de relaxare cu TV in living. Exista o canapea extensibila si este folosita ca prim pat suplimentar (150/185 cm.). Daca este necesar un al doilea pat suplimentar (pat pliant 75/185 mp.) este amplasat in living.
**Camerele cu capacitate 2+2 sunt mobilate cu 2 paturi obisnuite, 1 fotoliu extensibil. In cazul in care rezervarea este pentru 2+2 copii (peste 4 ani), se aduce un pat pliant ca al doilea pat suplimentar. In cazurile de 2ad+2inf sau 2ad+1ch+1inf, un copil doarme cu parintii.
Toate camerele au aer conditionat centralizat, frigider, seif in camera (platibil 6 BGN pe zi), masuta, TV satelit, telefon, baie cu cada si dus sau doar dus, uscator de par, balcon cu scaune si masa din plastic.
Apartamentele au dormitor cu pat king-size, living cu TV si zona de relaxare si a doua toaleta, baie cu cada, telefon, Wi-Fi gratuit, frigider, balcon cu masa si scaune, ceainic la cerere de la receptie.
Copii: Sectie pentru copii in piscina, tobogane cu apa, loc de joaca pentru copii, patut (gratuit), scaune inalte in restaurante, animatie pentru copii.
Sport si divertisment
Gratuit:
2 piscine exterioare, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina, gimnastica acvatica, tenis de masa, volei pe plaja, polo pe apa, sala de fitness, loc de joaca pentru sport, darts, animatie, divertisment de seara. Wi-Fi gratuit in hotel.
Cu plata: masaj, inchiriere de biciclete, coafor si salon de infrumusetare, sporturi nautice pe plaja.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare: nepazita contra cost, cu locuri de parcare limitate.
Cand capacitatea de parcare este plina clientilor li se ofera un alt loc de parcare , acelasi pret si in apropierea hotelului.

ALL INCLUSIVE 2023:

1. Restaurantul principal La Casa cu autoservire tip bufet:
Mic dejun 7.30 - 10.00h
Pranz 12.00 - 14.00h
Cina 18.00 - 20.30h
*Restaurant principal La Casa: ofera bufet cu o mare varietate de salate, aperitive, preparate calde, SHO W cooking, bufet pentru copii, bufet de mancare sanatoasa, deserturi alese, fructe proaspete. Sala de nefumatori cu aer conditionat.
Cod vestimentar - imbracaminte formala.
Seri tematice ori pe saptamana.

2. Restaurant SNACKS - Corso Piave
Mic dejun tarziu 10.00 - 11.00h
Pranz usor 13.00 - 15.00h
Gustari si inghetata 15.00 - 17.00h
*Restaurant SNACK - Corso Piave: Situat la nivelul piscinei, un restaurant informal deschis toata ziua, care ofera oaspetilor pizza, burgeri, hot dog, sandvisuri, prajituri si produse de patiserie.

BAUTURA:
1. Pool Bar Morreta 10.00 - 23.00h: Bauturi nealcoolice si alcoolice, ceai, cafea, bauturi racoritoare, bere la halba si vin

2. Lobby bar Vivaro
10.00 - 23.00h Bauturi nealcoolice si alcoolice, ceai, cafea, bauturi racoritoare, bere si vin la halba, cocktail-uri;
10.00 - 18:00 Ceai, cafea, lapte, cappuccino;
15.00 - 17:00h Biscuiti si produse de patiserie

PISCINE:
Hotel Alba dispune de 2 piscine cu sectiuni pentru copii si 2 tobogane de apa pentru copii;
Sezlonguri, umbrele si prosoape sunt disponibile in jurul piscinelor / depozit 20 EUR la receptie /

PENTRU CEI MAI TINERI OASPETI - COPII si BEBE:
2 piscine pentru copii cu tobogane cu apa, 1 loc de joaca, 1 miniclub (4-13 ani), animatie pentru copii, petreceri si spectacole pentru copii, scaune inalte in restaurant, patuturi;
*Kit pentru bebelusi (contra cost) - olita, cusutul, saltea de infasat, produse cosmetice pentru bebelusi.

SPORT:
Fitness, Aqua aerobic, Darts, Gimnastica acvatica;
Minge de apa, Aerobic, Tenis de masa

ANIMATIE:
Pentru copii 4-13 ani, program zilnic si discoteca seara.
Pentru adulti: animatie sportiva zilnica si spectacole de seara.

SERVICII ADITIONALE:
- Servicii incluse in pachetul All inclusive:
- Mese - mic dejun, pranz, cina tip bufet, mese intermediare;
- Bauturi - bauturi alcoolice locale, bere la halba si vin, bauturi racoritoare si calde, apa;
- Toate piscinele;
- spectacol barman - o data pe saptamana - la barul de la piscina;
- Divertisment - copii, sport si seara;
- Wi-Fi este gratuit in intregul hotel
- patuturi de copii;
- miniclub pentru copii (4-13 ani)
- Loc de joaca;
- Tenis de masa;
- Umbrele, sezlonguri si prosoape langa piscine.

CE NU ESTE INCLUS IN PACHETUL ALL INCLUSIVE:
- Seif;
- servicii de apel telefonic si fax;
- Room service;
- Curatatorie chimica si spalare.
- Masaje
- Coafor
- Serviciu medical
- Taxa de check-out tarziu pentru parasirea camerei dupa ora 11:00


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.