Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BAVARO HOTEL

de la
494 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.05.2024 - 31.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Bavaro Hotel este o unitate de cazare de 4 stele care ofera servicii AlL Inclusive oaspetilor.


Localizare: Hotelul Bavaro este situat pe partea de est a Sunny Beach - la aproximativ 400 m de centru pe jos. Plaja este la aproximativ 150 m. In apropiere se afla urmatoarele hoteluri: Nessebar Beach, Tiara Beach, Burgas Beach, Baikal si Europa.


Facilitati hotel: Hotelul este complet renovat pentru sezonul de var 2023. O cldire, 5 etaje, 2 lifturi, numr total de camere - 228. Receptie, schimb valutar, lobby bar, restaurant principal, grdin exotic, Wi-Fi. Hotelul mai dispune de urmatoarele facilitati: piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, fitness. Animatie pentru copii si adulti. Acces pentru persoanele cu dizabilitti la toate etajele hotelului. Camere pentru persoane cu handicap.


Dotari camere: Toate camerele au AC centralizat, cablu TV, telefon, mini-frigider, seif (gratuit), baie cu dus, uscator de par, balcon cu masa si scaune, mocheta. Wi-Fi. Camerele sunt cu vedere la parc/strada/piscina si vedere la mare

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Seif
Schimb valutar
Restaurant
Parcare
Fitness
Bar
AC ( aer conditionat )
Lift
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Asistenta medicala
Acces internet
Camere persoane cu dizabilitati
Loc de joaca pt copii
Piscina exterioara