Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Merit Cyprus Gardens Resort


Descriere

LOCALIZARE: Merit Cyprus Gardens Holiday Village este in Iskele, langa plaja privata lunga 1.5 km cu nisip auriu. Durata transferului de la aeroportul din Larnaca este de aproximativ 1 ora si 50 de minute. Protaras este la 48 de km iar Ayia Napa este la 47 de km de hotel.


Atuuri: vedere spectaculoasa la mare, popular si cu o buna reputatie, atmosfera linisita si relaxanta, servicii excelente, localizarea pe plaja cu nisip fin, potrivit pentru familii.


FACILITATI HOTEL: situat intr-o gradina luxurianta mediterraneana de 40 de hectare hotelul pune la dispozitia turstilor sai urmatoarele facilitati: vile si camere confortabile de hotel, receptie, piscina exterioara, terenuri de tenis, mini club pentru copii, loc de joaca pentru copii, club de echitatie pentru copii, activitati pentru copii, casino, club de echitatie, sistem de masa all inclusive cu bauturi alcoolice si non alcoolice nelimitate, gustari, room service(contra cost), lobby bar, bar la piscina, Moonlight bar, snack bar, restaurant principal, conexiune internet wireless ( zone publice si camere), exchange, spalatorie.


FACILITATI CAMERE: Camerele sunt simple , insa elegante si confortabile. Toate camerele dispun de : zona de relaxare, TV cu ecran plat si programe prin satelit, baie cu dus sau cada, uscator de par, papuci de baie, dresing, vedere la curtea interioara /gradina.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.