Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mountain View Hotel


Descriere

LOCALIZARE
Este situat in Kyrenia, la 1,9 km de plaja Kervansaray, coloana Venetiei este la 31 km de Hotelul Mountain View, iar Cazinoul C2 din Cipru - Limassol este la 32 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Larnaca, situat la 84 km de hotel.

FACILITATI
Hotelul Mountain View ofera cazare cu gradina, parcare privata gratuita, terasa si restaurant. Oferind un bar, proprietatea este situata la 2,3 km de plaja Karaoglanoglu. Camerele cu aer conditionat ofera vedere la munte, dulap si WiFi gratuit.Personalul care vorbeste engleza si turca este intotdeauna la indemana pentru a va ajuta la receptie.

RESTAURANT
Unitatea de cazare ofera un mic dejun tip bufet sau continental.

CAMERE
La hotel, fiecare camera are un balcon cu vedere la gradina. Cu baie privata cu dus si articole de toaleta gratuite, anumite unitati de la Hotelul Mountain View ofera si vedere la oras. Unitatile vor pune la dispozitie oaspetilor un frigider.
Standard Double Room( 35 mp)-Aceasta camera dubla are zona de relaxare, fierbator electric si balcon.
Twin Room(18 mp)-This twin room has a balcony, electric kettle and garden view.
Bungalow(30 mp)-Acest bungalou are zona de relaxare, TV prin cablu si balcon.
Single Room(30 mp)-Aceasta camera single are zona de relaxare, fierbator electric si balcon.
Queen Room (35 mp)-Aceasta camera dubla are zona de relaxare, aer conditionat si balcon.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.