Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Talea Beach Hotel este situat pe plaja unde există șezlonguri și umbrele de soare disponibile pentru a fi inchiriate. Centrul stațiunii se află în apropiere, cu o varietate de magazine, baruri și restaurante. Aeroportul din Heraklion este la aproximativ 50 km de stațiunea Bali.

Localizare

Construit in stil traditional cretan, vopsit in culori pastelate, hotelul ofera vacante de neuitat turistilor de toate varstele. Acesta este situat pe plaja din statiunea Bali, la 40 km de orasul Heraklion si 32 km de orasul Rethymno.

Facilitati Hotel

Facilitățile includ o piscină în aer liber și terasă mobilată cu șezlonguri, umbrele și un snack bar la piscină. Există, de asemenea, un bar pe plajă, joaca pentru copii, tenis de masă, masă de biliard, teren de tenis, mini-golf și o zonă de baschet.
Serviciile includ receptie cu lobby si seif, acces la internet.

Facilitati camere

Facilitatile camerelor standard includ o sală de baie cu baie / duș, telefon direct, TV LCD, mini-frigider și un balcon sau terasă. Aer condiționat este disponibil pentru a angaja la nivel local.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.