Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KASSAPAKIS APARTMENTS

de la
755 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.05.2024 - 13.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Kasapakis este situat pe promenada din Analipsi, la 50 m de plaja. Terasa de vară mobilată are o piscină pentru adulti si o piscină pentru copii. Studiourile și apartamentele Kasapakis sunt decorate într-un stil mediteranean simplu. Fiecare este în sistem self-catering și are TV prin satelit și un balcon cu vedere la mare sau grădină și piscine.

Localizare

Amplasat la doar 50m distanta de plaja, ofera servicii de inalta calitate pentru petrecerea vacantei, dispunand de piscina exterioara pentru copii si adulti, dar si un restaurat cu preparate autentice grecesti.

Facilitati Hotel

piscina exterioara, restaurant, parcare in limita locurilor disponibile, internet wifi, bar, seif, internet wifi, închirieri auto, inchirieri biciclete (cost suplimentar), birou de turism, recepţie, piscina pentru copii

Facilitati camere

Unitatea de cazare dispune de un total de 37 de camere , fiecare dotata cu aer condiționat (contra cost), seif (contra cost), TV prin satelit, mini-frigider, telefon direct, duș, balcon / terasă.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.chc.gr/our-hotels-greece/heraklion/kasapakis.aspx) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.