Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1003  931 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.06.2024 - 19.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Craiova
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotel Triton este situat la 35 km de aeroportul orasului Heraklion, la 10 km de orasul Heronissos, la 500 m de centrul statiunii Malia.Statia de autobuz este la 500 m de hotel.

Localizare

Hotel Triton este situat la 35 km de aeroportul orasului Heraklion, la 10 km de orasul Heronissos, la 500 m de centrul statiunii Malia.Statia de autobuz este la 500 m de hotel.

Construit in anul 1996, ultima renovare a avut loc in anul 2011. Suprafata totala - 4000 m2.

Plaja: Municipala, 300 m de hotel. Intrarea in mare de nisip, lina. Pe plaja: sezlonguri, umbrele - contra cost. La piscina: sezlonguri, umbrele - gratuit. Prosoape de plaja nu se ofera.

Facilitati Hotel

restaurant, 2 baruri (bar principal, bar la piscina), piscina cu apa dulce in aer liber (250 m2), sala TV , parcare (contra cost), Internet WiFi (in lobby-ul si piscina), Internet spot (contra cost), medic (la cerere, contra cost), tenis de masa, mini-fotbal, biliard, jocuri elctronice, loc de joaca in aer liber (suprafata - nisip/gazon, la umbra copacilor), scaune inalte in restaurant, pat-tarc (la cerere, gratuit).

Facilitati camere

aer conditionat (contra cost), TV, frigider, telefon (contra cost), seif (contra cost), cabina de dus, uscator de par, balcon., doua paturi de o persoana.

 

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://tritonhotelcrete.com-hotel.com/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.