Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arabian Park Hotel Dubai - Edge by Rotana


Descriere

LOCALIZAREArabian Park Dubai este un hotel din vibrantul district Al Jaddaf, situat la doar 10 minute de Aeroportul International Dubai. In imediata apropiere sunt o serie de facilitati si centre comerciale cheie, precum Dubai International Financial Centre, Dubai World Trade Center si Dubai Mall.

FACILITATI
Piscine: piscina exterioara cu temperatura controlata.
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Wellness: sala de sport complet echipata.

RESTAURANT
Oaspetii pot savura arome internationale la mic dejun, pranz si cina la restaurantul care serveste masa pe tot parcursul zilei, Gardenia. Cheers Pub ofera gustari, mocktail-uri si cocktail-uri, iar The Blue Lounge Bar le permite oaspetilor sa savureze bauturi la soare sau la umbra.

CAMERE
Beneficiind de o renovare recenta, cele 328 de camere ofera spatiu pentru lucru sau odihna in confort. Ferestrele mari au vedere la piscina sau oras , oferind o perspectiva uimitoare asupra dinamicului Dubai. Facilitatile camerei includ: TV, uscator de par, facilitati pentru preparare de ceai si cafea, seif personal.

CITY VIEW ROOM (20 mp) - vedere la oras;
POOL VIEW ROOM (20 mp) - vedere la piscina;
GUEST ROOM WITH BALCONY-KING BED (35 mp) - vedere la oras/piscina;
FAMILY CONNECTING ROOMS-KING AND TWIN BEDS (40 mp);
SPACIOUS ROOM WITH BALCONY-KING BED (45 mp) - vedere la oras;
SPACIOUS ROOM WITH BALCONY-TWIN BEDS (45 mp) - vedere la oras.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie