Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TROPICAL - Hanioti

de la
762 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.05.2024 - 31.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Pitesti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere hotel:
Situat la 300 de metri de Plaja Chaniotis din Halkidiki, Tropical pune la dispozitie piscina, terasa cu sezlonguri si un snack bar la piscina. Acesta ofera acces Wi-Fi gratuit in toate zonele si unitati de cazare in sistem self-catering, cu vedere la piscina si gradina.
Descriere camere:
Toate studiourile cu aer conditionat sunt decorate in culori naturale cu mobilier din lemn de culoare inchisa si includ balcon. Fiecare unitate are chicineta cu frigider, plita de gatit si ceainic electric. De asemenea, sunt puse la dispozitie un seif, uscator de par si TV cu canale prin satelit.
Descriere masa:
Oaspetii isi pot incepe ziua cu un mic dejun continental, servit zilnic in zona de luat masa. Bauturi racoritoare si diferite tipuri de cafea rece sunt oferite la snack barul de la piscina, iar oaspetii pot savura preparate mediteraneene la restaurant.
Facilitati:
Centrul orasului Salonic se afla la 100 de metri de Tropical, iar Aeroportul International Salonic este la 80 km.Satul pitoresc Afytos este la 19 km. Oaspetii au la dispozitie o parcare publica gratuita.
Descriere masa
Mic Dejun / Demipensiune / All Inclusive

Family Room Pool View - ocupare minima 2 adulti + 2 copii

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.