Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Deevana Plaza Krabi-Aonang


Descriere

Localizare: Hotelul Deevana Plaza Krabi Aonang se afla la o mica distanta de mers pe jos fata de plajele din Aonang si Noppharat Thara. Pentru a ajunge la acest hotel, turistii vor trebuii sa parcurga 30 de minute cu masina de la Aeroportul International din Krabi, 20 de minute de orasul Krabi si 2 ore cu masina de la Aeroportul International din Phuket.




Facilitati hotel:nbsp; Deevana Plaza Krabi Aonang ofera turistilor camere de cazare pline de stil gazduite de cladiri contemporane, 3 piscine in aer liber, un bar-restaurant, o piscina pentru copii, wifi gratuit, sala de fitness dotata cu aparatura moderna dar si un centru spa si welness. Hotelul se mandreste cu restaurantul Kingfisher ce serveste preparate tailandeze autentice dar si specialitati internationale.




Facilitati camere: Camerele sunt dotate cu un minibar, seif, telefon, aer conditionat, uscator de par, fier de calcat, frigider, fier de calcat, DVD player, baie complet utilata, TV cu ecran plat si canale prin cablu, pardoseala de gresie/marmura, fierbator electric.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.