Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dusit Thani Krabi Beach Resort

de la
2827 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.10.2024 - 06.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare

Amplasat intr-o zona retrasa, la doar cativa pasi de plaja Klong Muong cu nisip alb, la 200 de metri de Klong Muang Plaza si la 8 km de Ao Nang. Portul de feriboturi Chaofa este situat la 25,8 km, iar Aeroportul International Krabi se afla la 30 km.

Facilitati hotel

Restaurant, Room service, Bar, Receptie 24/ 24h, centru de conferinte, acces internet Wi-Fi, club pentru copii, activitati pe plaja, 2 piscine exterioare cu acces la plaja, centru pentru sporturi nautice, tenis de masa, teren de tenis, teren de badminton.

 

Facilitati camere

Dusit Thani Krabi ofera turistilor 240 camere si suite: Deluxe (42 m²), Deluxe cu vedere la mare (42 m²), Club Deluxe (42 m²), Club Premium cu vedere la mare (42 m²), Suite Club cu vedere la mare (80 m²), Suite Club Premium (125 m²), Suite Club cu piscina (150 m²). Camerele sunt spatioase si confortabile, cu facilitati moderne, au aer conditionat, TV si un balcon privat, intr-un design contemporan thailandez. Camerele sunt raspandite in 8 cladiri cu putine etaje, incadrate armonios in gradina tropicala si iazuri.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.