Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Krabi La Playa Resort


Descriere

LOCALIZARE

Krabi la Playa Resort este situat la doar 300m de plaja Nopparat Thara, la 7,1km de Gastropo Fossils The World Museum. Aeroportul International Krabi se afla la aproximativ 19,1km distanta.

FACILITATI

Acest hotel pune la dispozitie 1 restaurant si 3 baruri.
Plaja Nopparat Thara se afla la doar 300m distanta de hote.
Hotelul ofera 2 piscine exterioare
Acest hotel pune la dispozitie o sala de fitness complet echipata si un centru spa care ofera diferite masaje, tratamente si sauna.
Exista sali pentru conferinte cu suprafata maxima de 180m2.
Hotelul pune la dispozitie un club de joaca pentru copii si o masa de billiard.
Exista parcare.

RESTAURANT

Exista unitati de alimentatie cu specific local si international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.

The Spice Restaurant - serveste preparate cu specific thailandez si international si ofera meniu a la carte.
Swim Up Pool Bar - serveste bauturi si gustari.
Garden Bar - gustari si BBQ cu meniu a la carte.
Lobby Bar - serveste bauturi si gustari.

CAMERE

Toate camerele hotelului sunt spatioase si au un design modern. Camerele pun la dispozitie: aer conditionat, uscator de par, televizor, balcon, minibar, papuci, apparat pentru prepararea ceaiului sau a cafelei, cos pentru plaja, wifi.

Superior Room - are suprafata de 46m2 si capacitate maxima de 3 persoane.
Premier Room - are suprafata de 39m2 si capacitate maxima de 3 persoane.
Deluxe Room - are suprafata de 46m2 si capacitate maxima de 3 persoane. Aceasta camera ofera si halate.
Deluxe Premiere Room - - are suprafata de 47m2 si capacitate maxima de 3 persoane.
Premiere Room Pool Access - are suprafata de 39m2 si capacitate maxima de 3 persoane. Aceasta camera ofera acces direct la piscina si halate.
Deluxe Room Pool Access - are suprafata de 48,5m2 si capacitate maxima de 3 persoane. Aceasta camera ofera si halate.
Deluxe Room Pool Access With Jacuzzi - are suprafata de 48,5m2 si capacitate maxima de 3 persoane. Aceasta camera ofera acces direct la piscina si halate.
Two Bedroom Premiere Suite - are suprafata de 77m2 si capacitate maxima de 4 persoane. Aceasta camera ofera si living, halate si cada pentru baie.
Two Bedroom Premier Pool Access Suite - are suprafata de 77m2 si capacitate maxima de 4 persoane. Aceasta camera ofera acces direct la piscina, living, halate si cada de baie.
Two Bedroom Deluxe Premiere Suite - are suprafata de 95m2 si capacitate maxima de 4 persoane. Aceasta camera ofera living si halate.
Three Bedroom Premier Suite are suprafata de 116m2 si capacitate maxima de 6 persoan. Aceasta camera ofera living, cada de haie si halate.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.