Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlantica Sancta Napa


Descriere

Descriere: Un hotel pitoresc all-inclusive, premiat, care se afla la doar o scurta plimbare de centrul orasului Ayia Napa, Limanaki (port), atractii, restaurante de calitate si plaja de nisip Paradisos. Ambianta artistica a acestui local cald si captivant va ofera un sentiment de placere si impulsul de a va bucura de momente pretioase. Binecuvantata cu portiuni lungi de plaja cu nisip la doar 50 de metri distanta, atmosfera relaxata si frumusetea naturala a Atlanticei Sancta Napa sunt considerate a fi evadarea ideala. Atlantica Sancta Napa... unde se formeaza prietenii.


Localizare : Hotelul Atlantica Sancta Napa este situat perfect in apropiere de populara statiune Ayia Napa, care se afla in coltul de sud-est al Ciprului. Aiya Napa se mandreste cu 14 plaje cu steag albastru pe coasta sa de 8 kilometri si, cu plaje cu nisip, o face statiunea perfecta pe care doriti sa o vizitati.


Dotari camere: In ceea ce priveste camerele, fiecare dintre ele ofera o atmosfera moderna. Veti gasi toate elementele esentiale, cum ar fi un mini-frigider, televizor, WiFi gratuit si aer conditionat pentru confortul dumneavoastra.


Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, wi-fi gratuit in camere si zone publice, sala de conferinta, prosoape de piscina si sezlonguri, piscina in aer liber, sala de joaca pentru copii, serviciu de spalatorie si curatatorie chimica, echipament de fitness in aer liber, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina


Web site: https://www.atlanticahotels.com/hotels-in-ayia-napa/atlantica-sancta-napaepage=rooms

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.