Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Louis Paphos Breeze


Descriere

LOCALIZARE: La doar cativa pasi de o plaja cu nisip se gaseste hotelul Louis Paphos Breeze. Pe plaja sunt disponibile umbrele de soare si sezlonguri la un cost suplimentar. Centrul turistic al statiunii se afla la aprox. 4 km. Orasul Paphos este la aprox. 4 km (Limassol cca. 70 km, Larnaca cca. 138 km). Magazinele sunt la aprox. 4 km de hotel, si veti gasi un supermarket la cca. 3 km. Cele mai apropiate baruri si restaurante sunt la cca. 1 km distanta. Urmatoarele atractii pot fi accesate de la hotel: tombs of the kings (cca. 3 km), Paphos archaeological park (cca. 6 km), paphos Castle (cca. 6 km), Akamas national park (cca. 35 km) si Pafos Zoo (cca. 14 km)


FACILITATI HOTEL: Hotelul, care a fost renovat integral in 2018, dispune de un singur etaj si peste 144 camere repartizate intre o cladire principala si un total de 19 cladiri secundare. Acesta ofera oaspetilor sai receptie (check-in de la 14:00, check out pana la 12:00), lobby cu bar, aer conditionat, parcare (gratuita) si birou de schimb valutar, 2 restaurante ( unul principal si unul grecesc) , accesul la internet WiFi este disponibil gratuit, 3 baruri, 2 piscine exterioare, piscina pentru copii, piscina interioara cu jacuzzi, sezlonguri si umbrele la piscina, loc de joaca pentru copii, centru SPA & Wellness, sauna, fittness, terenuri de tenis, mini club pentru copii, programe de animatie pentru adulti si copii, spalatorie.


FACILITATI CAMERE: Camerele standard au in jur de 38 mp, pot avea vedere la piscina sau inland view. Camerele Superior au 41 mp si vedere la piscina/ frontala la mare sau inland view. Toate camerele sunt dotate cu: 2 paturi twin / pat dublu cu saltele ortopedice, baie cu dus, uscator de par, produse cosmetice in baie, balcon sau terasa, TV prin satelit, aer conditionat, telefon, seif, mini frigider, conexiune internet wireless gratuita, facilitati pentru a prepara ceai si cafea in camera, zona de living.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.