Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Louis Imperial Beach


Descriere

LOCALIZARE
Louis Imperial Beach este o statiune situata la 11 km de Aeroportul International Paphos, pe malul portului antic Paphos, la cativa pasi de centrul orasului. Hotelul are vedere la apa limpede a Marii Mediterane si este inconjurat de gradini frumoase.

FACILITATI
Plaja: plaja Pachyammos se afla langa hotel, fiind distinsa cu Steagul Albastru (este una dintre cele mai sigure si mai curate plaje din lume).
Piscine: 2 piscine exterioare si 1 piscina interioara, piscina pentru copii.
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Wellness: salon de coafura si infrumusetare unisex, masaj, jacuzzi interior, sauna, sala de fitness.
Divertisment: servicii de inchirieri de masini, echipa profesionista de animatie, teren de tenis, volei, tenis de masa, biliard, badminton, mini-club pentru copii.
Parcare gratuita.

RESTAURANT
Bufetele somptuoase ii poarta pe oaspetii hotelului intr-o calatorie gastronomica absoluta, oferind experiente culinare care sa multumeasca cel mai pretentios client. Statiunea dispune de 3 restaurante (Amorosa Restaurant, MURA Asian Restaurant, Pygmalion) si 2 baruri (Rodonda Pool Bar, Fontana Lobby Bar).

CAMERE
Toate unitatile de cazare dispun de baie, balcon sau terasa, TV prin satelit, mini-frigider, uscator de par, facilitati pentru prepararea cafelei si a ceaiului.

TWIN/DOUBLE ROOM (26 mp) - capacitate maxima 3 persoane, vedere spre oras si munti sau spre mare;
FAMILY ROOM (26 mp) - capacitate maxima 4 persoane, vedere spre oras sau spre mare si piscine.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.