Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mikes Kanarium

de la
1506  1129 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.06.2024 - 14.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

LOCALIZARE: Aproximativ la 300 m de plaja cu nisip Foinikoudes ( decorata Blue Flag) este situat hotelul Mikes Kanarium. Centrul turistic este la aproximativ 300 m. Orasul Nicosia este la aproximativ 61 km (Limassol la aproximativ 68 km, Nicosia la aproximativ 61 km). La 300 m de hotel sunt cele mai apropiate baruri si restaurante. De la hotel se poate ajunge la urmatoarele atractii: Biserica Sf. Lazar (la cca. 100 m), Castelul Larnaca (la cca. 600 m) si Piata Europei (la cca. 900 m).


FACILITATI HOTEL: Hotelul are 2 etaje si 26 de camere si pune la dispozitia turistilor sai: receptie 24h (check-in de la 14:00, check-out pana la 12:00), lobby bar, restaurant, lift, aer conditionat precum si o zona de parcare (gratuit), WiFi este disponibil gratuit, exchange, room service si serviciul de spalatorie/calcatorie sunt disponibile contra cost. Ultima renovare a avut loc in 2017.


FACILITATI CAMERE: Camerele double/twin standard au inland view, sunt elegante si luminoase, decorate in tonuri lemnoase si de albastru. Toate camerele sunt dotate cu: seif, TV, telefon, mini frigider, conexiune wireless gratuita, aer conditionat /incalzire, baie cu dus, uscator de par, draperii black out, balcon cu mobilier de exterior.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.