Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

QUALITY LODGE BY BEST WESTERN


Descriere

Descriere: Quality Lodge, BW Premier Collection este o proprietate complet renovata, formata din 26 de apartamente ultramoderne. Situat intr-o zona linistita, la cativa pasi de plaja, restaurante locale, baruri si cafenele. Aceasta proprietate contemporana ofera confort elegant, o primire calduroasa si un sejur plin de satisfactii pentru oaspetii de toate varstele. Potrivit atat pentru calatorii de agrement, de familie si de afaceri.


Dotari camera : Aparat de cafea/ceai, frigider, uscator de par, fier si masa de calcat (disponibile la cerere ), telefon cu linie directa, halat de baie, room service de la 7:00 a.m. la 22:00 p.m., aer conditionat, seif in camera.


Facilitati hotel : Receptie deschisa nonstop, concierge, salon de cocktail, piscina in aer liber sezoniera (mai pana in octombrie), servicii la piscina sezonier (mai pana in octombrie), schimb valutar ( pentru schimb valutar, va rugam sa consultati receptia noastra), late check-out ( in functie de disponibilitate, contra cost), seif, doctor de garda, loc de joaca pentru copii, activitati pentru copii si zona de piscina.

Web site: https://www.bestwestern.com/en_US/book/hotels-in-larnaca/quality-lodge-bw-premier-collection/propertyCode.77730.html

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.