Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RADISSON BEACH RESORT

de la
1600 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.06.2024 - 14.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Bine ati venit la Radisson Beach Resort Larnaca. Incantator, echilibrat, inspirator, in intregime Radisson! Amplasat la marginea Marii Mediterane si inconjurat de plaje idilice, Radisson Beach Resort Larnaca ofera tot ce aveti nevoie pentru o evadare perfecta pe insula intr-un cadru inaltator pe malul marii. Bucurati-va de confortul suprem si de o noapte de somn linistita in spatiul linistitor al celor 202 camere ale noastre si aveti un rasfat cu selectia excelenta de restaurante la fata locului. Profitati de accesul la plaja privata si bucurati-va de o alergare revigoranta, revitalizati-va in piscina in aer liber sau interioara, sau rasfatati-va cu un masaj sau un tratament relaxant in centrul nostru spa.


Localizare : Situat in Larnaka, Radisson Beach Resort Larnaca ofera cazare de 5 stele, cu biciclete gratuite si o piscina in aer liber. Proprietatea este situata la 500 de metri de plaja Voroklini, la 1 km de plaja Yanathes si la 6,9 km de Piata Europei. Moscheea Touzla este la 7,4 km de complex, iar Biserica Sfantul Lazar este la 7,9 km.


Dotari camere: Radisson Beach Resort Larnaca se mandreste cu 202 camere de lux, confortabile, pentru un sejur de neuitat. Toate camerele au balcon sau terasa mobilata, Smart TV HD de 49 inchi cu o varietate de canale internationale gratuite prin satelit, Wi-Fi rapid si gratuit, facilitati pentru cafea si ceai, aer conditionat, incalzire, articole de toaleta, papuci, minibar, seif electronic in camer, uscator de par, fier si masa de calcat, telefon .


Web site: https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-resort

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.