Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RADISSON BLU HOTEL

de la
2363 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.06.2024 - 14.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Descoperiti eleganta si cultura la Hotelul Radisson Blu, Larnaca. Situat pe tarmul sudic pitoresc al Ciprului, hotelul de lux Radisson Blu, Larnaca ofera un refugiu elegant in inima orasului. Ne aflam la doar cateva minute de Aeroportul International Larnaca si oferim acces direct la cultura moderna si veche , precum si la industria portuara infloritoare. Conceput pentru a depasi nevoile calatorilor contemporani de afaceri si de agrement, deopotriva, Radisson Blu ofera 106 camere si apartamente frumos amenajate. Cladirea cu 16 etaje redefineste orizontul orasului Larnaca si ofera unitati de cazare placute cu o colectie de localuri culinare.

Dotari camera: Bucurati-va de vederi superbe ale golfului Larnaca din toate camerele noastre, care sunt frumos proiectate, cu culori de pamant si mobilier din lemn. Toate camerele vizeaza un confort optim si oglindesc atmosfera calda a orasului si cultura locala.
Facilitati hotel : Bucurati-va de o masa delicioasa in intimitatea camerei dvs. cu room service 24 de ore pe zi sau vizitati restaurantul si barurile noastre pentru a socializa la un cocktail. Ramaneti activ in timpul vizitei dvs. cu sala noastra de fitness moderna si piscina in aer liber si faceti timp pentru a va relaxa la centrul nostru confortabil de wellness, care ofera o baie de aburi, sauna si zona de relaxare.
Web site: https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-blu-larnaca

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.