Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sunrise Jade Hotel - Adults Only


Descriere

LOCALIZARE: hotel Sunrise Jade Hotel - Adults Only (doar adulti) este situat la cca. 600 m de o plaja stancoasa. Orasul PROTARAS este la aproximativ 2 km distanta (AYIA NAPA aproximativ 12 km).


PUNCTE DE INTERES: Cipru (la aproximativ 1 km distanta) si Cipru (la aproximativ 7 km distanta).


FACILITATI HOTEL: Hotelul are 5 etaje si o capacitate de 158 camere. Ofera oaspetilor sai o receptie (check-in de la 14:00, check-out pana la 12:00), un hol cu bar, 3 lifturi, aer conditionat, o zona de parcare gratuita , exchange, 4 restaurante. 2 baruri, WiFi este disponibil gratuit, 2 piscine cu apa dulce (deschise din aprilie pana in octombrie) cu sezlonguri si umbrele de soare. Bauturi racoritoare pot fi consumate direct la barul de la piscina (deschis intre orele 09:00 - 17:00). Room service si serviciul de spalatorie sunt disponibile contra cost.


FACILITATI CAMERE:
Camera standard (balcon sau terasa):
Camerele mobilate modern si luminoase sunt dotate cu pat queen size, balcon, incalzire (controlata central), ceainic (gratuit), minibar (contra cost), aparat de cafea capsule (gratuit), internet (gratuit), seif ( gratuit) si TV prin satelit cu ecran plat, precum si aer conditionat reglabil individual. Baie cu dus (dimensiunea camerei: 29 m).


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie