Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tasia Maris Sands


Descriere

LOCALIZARE
Cu o locatie uimitoare, chiar pe plaja Sandy sau Vathia Gonia (asa cum este cunoscuta de localnici), la 20 de minute de mers pe jos de centrul orasului Ayia Napa, hotelul Tasia Maris Sands (doar pentru adulti) este ideal pentru cei care cauta un mediu senin si relaxant langa plaja.

FACILITATI
Plaja: plaja este constituita din nisip auriu si ofera ape cristaline si privelisti magnifice.
Piscine: piscina exterioara.
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Divertisment: servicii de inchiriere de biciclete, motociclete si automobile, sala de sport.
Zona de receptie: receptia este disponibila pentru confortul oaspetilor 24 de ore pe zi.
Zona de parcare.

RESTAURANT
Sala de mese principala cu zona de relaxare in aer liber este disponibila pentru micul dejun si cina, iar restaurantul de langa piscina ofera pranz si gustari pe tot parcursul zilei. Barul principal din hol si barul de la piscina ofera bauturi racoritoare, cafea, bere si cocktail-uri. Toate tipurile de pensiune sunt disponibile in regim de cazare cu mic dejun, demipensiune, pensiune completa si all inclusive.

CAMERE
Camerele elegante si moderne sunt proiectate, decorate si mobilate cu gust. Fiecare unitate de cazare este dotata cu aer conditionat si are incalzire centrala, cabina de dus cu efect de ploaie, telefon cu linie directa, cutie de valori, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, mini-frigider, uscator de par, Wi-Fi gratuit, TV prin satelit. Toate camerele au un balcon privat cu sacaune si masute de cafea, oferind vedere spre interior, vedere laterala la mare sau vedere completa la mare. Fiecare camera poate gazdui maxim 3 persoane.

DELUXE INLAND VIEW - capacitate 3 persoane, vedere spre interior;
DELUXE SEA VIEW - capacitate 3 persoane, vedere la mare;
DELUXE SIDE SEA VIEW - capacitate 3 persoane, vedere laterala la mare;
PENTHOUSE ROOM - capacitate 3 persoane, vedere la mare.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.