Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vrachia Beach Hotel Suites


Descriere

Localizare:
Vrachia Beach Hotel este amplasat intre Paphos si Coral Bay unde plaja este situata la 5 minute de mers pe jos. Centrul orasului Paphos se afla la 10 minute de mers cu masina de resort. Aeroportul International Paphos se afla la 30 minute distanta.
Facilitati:
Hotelul dispune de wellness & spa (masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare), organizari excursii/evenimente, activitati acvatice (diving, snorkeling), rent a car/bike, piscina, restaurant de tip a la carte cu specific international, servicii de curatatorie, schimb valutar
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de aer conditionat, wifi, masa cu scaune, wifi, uscator de par, telefon, fier de calcat (la cerere), chicineta, balcon, seif, TV prin satelit,
-Deluxe One Bedroom Apartment
-Standard One Bedroom Apartment 55mp
-Superior One Bedroom Apartment 65mp
-Superior Two Bedroom 75mp
-Deluxe Studio
-Standard Studio 35mp
-Superior Studio
-Junior Suite 38mp
-Executive One Bedroom Suite 60mp

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.