Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BEST DELTA


Descriere

Fiind amplasat intr-o zona plina de verdeata, inconjurat de gradini si terase, hotelul Best Delta este situat langa terenul de golf Maioris si la 10 minute de mers cu masina de orasul S'Arenal si de plaja sa. Aeroportul Palma se afla la 15 minute distanta, iar centrul orasului Palma la 25 de minute.

Localizare

Hotelul Best Delta este localizat in sud-estul insulei Mallorca, in apropiere de zone binecunoscute precum S'Arenal sau Playa de Palma.

Facilitati hotel

Hotelul Best Delta pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati precum: restaurant, baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, jacuzzi, sala de fitness, terasa, mini club, camera de jocuri, loc de joaca pentru copii, gradini, camera de depozitare a bagajelor, teren de tenis, mini golf, receptie 24/7, gradini, sezlonguri si umbrele la piscina, Wi-Fi gratuit in tot hotelul.

Facilitati camere

Renovate in anul 2016, toate camerele dispun de balcon, AC, minibar, TV cu programe prin satelit, seif, telefon, baie cu articole de toaleta gratuite si uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.