Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE REEF MARSA ALLAM


Descriere

LOCALIZARE

Blue Reef Resort 5* este localizat pe malul Marii Rosii, langa reciful de corali din Shagra Bay. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Marsa Alam, la aproximativ 40 kilometri distanta.

FACILITATI

Piscine si Plaja: Plaja privata - 200 metri de plaja cu nisip, o laguna naturala si un debarcader. Doua piscine exterioare pentru adulti, una dintre ele incalzita iarna si o piscina pentru copii.
Diving Centre: O echipa de profesionisti va va pune la dispozitie echipamentele necesare si va va oferi toate instructiunile pentru excursii de scufundari si snorkeling.
Centru Spa si Sala de Fitness
Activitati sportive si de recreere: teren de tenis si volei pe plaja, teren de iarba pentru minifotbal, biliard, ping-pong, boccia
Divertisment: echipa de animatie - animatie pentru copii, activitati sportive si de recreere, spectacole, discoteca, petreceri, concursuri si muzica live.

RESTAURANT

Restaurante: Main Restauran (mic-dejun, pranz, cina si gustari - bufet), Pizzeria (pe plaja), A la Carte Fish Restaurant (pe plaja)
Baruri: Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar, Discotheque Bar

CAMERE

150 de camere de tip Standard, Family si Interconectate (cu dimensiuni intre 40 si 88 m2) cu vedere spre mare, piscina sau gradina. Fiecare camera este dotata cu aer conditionat, televior, telefon, minibar, balcon/terasa si baie cu dus/cada si uscator de par.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.