Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Movenpick Resort El Qusier


Descriere

Complexul Movenpick El Quseir se integreaza perfect in peisajul natural dintre munti, plaja cu nisip si marea de un albastru intens. Situat intr-un golf frumos cu vedere la Marea Rosie, acest hotel uimitor ofera acces usor la diverse atractii care inconjoara complexul, facandu-l o destinatie ideala pentru calatorii de agrement.
Hotelul dispune de o plaja privata, doua piscine pentru adulti, doua piscine pentru copii, loc de joaca pentru copii, sauna, hammam,salon de masaj, tratamente, jacuzzi.
Varietatea de restaurante si baruri ofera o gama larga de delicii culinare. Va puteti bucura de bufetul bogat de la Orangerie, de mesele in aer liber la restaurantul italian Al Fresco, de preparatele rafinate a la carte de la restaurantul Seagulls, pe terasa frumoasa cu vedere la Marea Rosie.
Cele 250 de camere sunt repartizate in grupuri de bungalouri imbracate in piatra, cu tavan inalt in stil modern. Plaja privata frumoasa cu nisip si reciful de corali uimitor indeamna turistii sa exploreze apa limpede a golfului. Viata marina bogata din reciful complexului va uimi amatorii de scufundari si snorkelling.
Pentru turistii plini de energie, complexul ofera o serie de activitati sportive si de agrement. Faceti o excursie cu vehicule ATV sau biciclete la asfintit, faceti plimbari calare pe malul marii sau pur si simplu cufundati-va in singuratatea magnifica a desertului.
Aflat la doar 132 km de Hurghada si la 87 km de aeroportul internaional din Marsa Alam, complexul Movenpick El Quseir este o oaza unica de farmec egiptean.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.