Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MOVENPICK RESORT amp; SPA KARON BEACH


Descriere

Localizare: Hotelul Movenpick Resort Spa este localizat in sud-vestul insulei Phuket, la 1 minut de plaja Karon, la 50 km de aeroport si la 10 km de Patong.
Prezentare generala: Visele de vacanta devin realitate in acest complex luxos de 5*, localizat in centrul orasului Phuket, in mijlocul unei gradini luxuriante tropicale, la cativa pasi de impresionanta plaja Karon. Hotelul este recomandat mai ales pentru familiile cu copii dar si pt cupluri, oferind camere elegante, vile exclusiviste si piscine spectaculoase.
Facilitati: 4 piscine exterioare (pt adulti si copii), centru Spa, sala de fitness, 4 restaurante, baruri, cafenea, 10 sali de conferinta, gradini luxuriante, programe zilnice de animatie si activitati specifice pt copii, loc de joaca pt copii (04-12 ani). The Play Zone ofera diverse optiuni de divertisment printre care un DVD Lounge si console Playstation. Game Lounge are mese de snooker si de ping pong. Restaurantul Pacifica serveste un mic dejun tip bufet si ofera mese pe tot parcursul zilei. Cafe Studio oferta deserturi gourmet delicioase si cafea. Optiunile culinare mai includ preparatele specific thailandeze, braziliene si orientale.
Camere: hotelul dispune de 245 camere spatioase decorate in stil thailandez modern. Camerele superior au o suprafata de 36 mp, sunt dotate cu balcon sau terasa cu vedere spre mare sau gradina, baie cu cada si dus, uscator de par, pat matrimonial sau twin, sofa, minibar, aer conditionat, Wi-fi gratuit, TV-LCD 32 inch cu canale internationale, seif, minibar (apa plata inclusa), balcon sau terasa, facilitati pentru preparare ceai/cafea.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie