Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DIT EVRIKA BEACH CLUB

de la
755  545 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.05.2024 - 06.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Club Hotel Evrika este situat in partea de nord a Sunny Beach, la doar 10 m de plaja. La aproximativ 2-3 km de centrul statiunii.
Facilitati
Ultima renovare 2016, complexul este format din 4 cladiri, fiecare pe 4-5 etaje, ascensoare (doar in cladirile PREMIUM), 633 camere si apartamente. Construit in 2001.
Receptie, schimb valutar, magazine, spalatorie (contra cost), rent-a-car, restaurant principal cu terasa, Restaurant Main Premium, 3 restaurante A-la-Carte, Snack Bar, lobby bar, bar cu ploaie, bar la piscina, bar salon , bar pe plaja, salon de infrumusetare (contra cost), internet wireless (gratuit), serviciu medical non-stop (contra cost), mini parc acvatic. Amfiteatru, doua terenuri de tenis din iarba sintetica, jacuzzi in aer liber, teren de fotbal, centru de fitness, sauna, tenis de masa, polo pe apa, sageti, volei pe plaja, shuffleboard
Camere:
Toate camerele au: aer conditionat individual, balcon sau terasa mobilata, mini-frigider, TV cu ecran plat, WC, dus si uscator de par. Cladirile principale au inaltimea de 3 pana la 4 magazine (inclusiv parterul), fara lift.
* DBL Standard - land view. (ocupare maxima 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti) cu dimensiuni de 24-26 m2. Are paturi duble sau twin. Patul suplimentar este pat extensibil / canapea extensibila.
* DBL Pool View (ocupare maxima 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti) cu o suprafata de 26 m2. Are paturi duble sau twin si o canapea extensibila extensibila.
* DBL family cu bunk bed 2+2 : Poate gazdui pana la 2 adulti si 2 copii (0-17.99), cu o suprafata de 28 m2, disponibil numai cu vedere la gradina. Camera dubla de familie cuprinde o camera mare, cu perete decorativ intre patul dublu si patul supraetajat pentru copii.
* Family Suites: poate gazdui pana la 2 adulti si 2 copii (0-17,99) cu o suprafata de 39 m2, disponibila doar cu vedere la gradina. Se compune din doua dormitoare, o usa de legatura si doua bai (WC si dus). Dormitorul principal este cu pat dublu, iar camera de zi este cu doua paturi de o persoana.
* SGL land view :suprafata de 15 m. Are 1 pat de o persoana.;

Cazare in corpul D - camere Premium
Toate camerele din cladirea premium au: aer conditionat central, facilitati pentru cafea si ceai, balcon mobilat, mini-frigider, TV cu ecran plat, WC, dus sau cada si uscator de par. Cladirea Premium are o inaltime de 6 magazine (inclusiv parter) si are 5 lifturi. Clientii Premium beneficiaza de acces la restaurantul Premium Premium suplimentar si la piscina Premium Relax
* DBL Premium land view- Capacitate maxima de 2 persoane. (ocupare maxima 2 adulti) cu o suprafata de 24 m2. Are paturi duble sau twin.
* DBL Premium Pool view: Capacitate maxima de 3 pax (ocupare maxima 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti) cu o suprafata de 26 m2. Are paturi duble sau twin si o canapea extensibila extensibila.
* DBL Premium sea view Capacitate maxima de 4 persoane (ocupare maxima 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti) cu o suprafata de 26 m2. Are paturi duble sau twin. Patul suplimentar este pat extensibil / canapea extensibila.
* Apartament Premium: Capacitate maxima 5 (ocupare maxima 2 adulti +3 copii pana la 11 ani sau 4 adulti) cu o suprafata de 46 m2. Are un hol de intrare, un living cu canapele extensibile extensibile si un dormitor cu un pat dublu. Disponibil cu una sau doua bai (WC, dus si / sau cada), uscator de par. Apartamentele sunt oferite fie cu vedere la mare, fie cu vedere la piscina (depinde de disponibilitatea din ziua sosirii).
***Cazile de baie sunt disponibile intr-un numar limitat de camere.

Facilitati copii: Patuturi pentru bebelusi, piscina cu sectiune pentru copii, animatie, loc de joaca, mini aquapark, club pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4-12 ani.
Sport si activitati:
Gratuit: sezlonguri si umbrele pe plaja, bar la plaja cu bauturi nealcoolice si bere, 2 piscine exterioare, terasa, jacuzzi, sauna, fitness, teren de tenis, masa de tenis, volei pe plaja, darts, teren de fotbal, animatie pe timpul zilei si seara, muzica live, showuri, Aqua Park
Contra cost: masaj, biciclete de inchiriat, sporturi pe apa, mini golf, biliard, masaj, bowling si alte activitati ale hotelului sau din imprejurile hotelului.
Nu se accepta animale de companie.
Parcare:
Gratuita, pazita in limita locurilor disponibile.
Check-in: 14.00 si Check-out : 11.00 (se incepe cu pranzul si se incheie cu micul dejun)

ALL INCLUSIVE

ALL INCLUSIVE STANDARD :

Mese:
7:30 - 10:00 bufet de mic dejun variat - Restaurant principal;
10:00 - 12:00h Mic dejun tarziu - Zona de gustare;
12:00 - 14:00 Pranz - Restaurant principal - bufet, salate proaspete, supe, deserturi, statie SHO W cooking, fructe, inghetata;
12:00 - 15:00 Zona de gustare - pizza, sandviciuri, salate, fructe, inghetata;
15:00 - 17:00 Zona de gustare - sandvisuri, produse de patiserie si inghetata;
18:00 - 19:30 si 20:00 - 21:30 cina la restaurantul principal - bufet variat, statie SHO W cooking, fructe, deserturi, inghetata;
Optional, mese la restaurantele noastre tematice A-la-carte (se solicita rezervari in avans, in functie de disponibilitate, sejur minim de 5 nopti):

18:00 - 21:30h Restaurant bulgaresc ;
18:00 - 21:30h Restaurant asiatic ;
18:00 - 21:30 Restaurant italian.

Imbracamintea eleganta este recomandata pentru serviciul de cina. Oaspetii care poarta imbracaminte sport sau de plaja nu vor avea voie sa intre. Este interzisa vizitarea restaurantului in slapi, veste, treninguri, haine fara maneci si pantaloni scurti sport.

Bauturi:
Bauturi alcoolice si nealcoolice si cocktailuri nelimitate produse local, disponibile la restaurante si baruri ale hotelului, dupa cum urmeaza:

Lobby bar - 10:00-23:00 h;
Rainy bar - 18:00-24:00 h;
Bar Saloon - 18:00-24:00 h;
Bar la piscina -10:00-18:00 h;
Bar pe plaja -10:00-17:00.

ALL NCLUSIVE PREMIUM :

Hotelul DIT Evrika Beach Club ofera un standard mai inalt de servicii, oferind clientilor o experienta Premium unica:
7:30 - 10:30 h - mic dejun prelungit la restaurantul Premium;
18:00 - 21:00 h - cina la restaurantul Premium;
Cazare in Camere Premium (Blocul D);
Piscina de relaxare cu sezlonguri si umbrele gratuite exclusiv pentru oaspetii Premium;
Wi-Fi de calitate superioara;
Articole de toaleta si de infrumusetare de calitate superioara;
Facilitati pentru cafea si ceai in camere.

Facilitati all Inclusive:

AQUA PARK ACVATIC - Deschis de 2 ori pe zi 10:00 - 12:00 si 15:00 - 17:00
!! Inaltimea minima - 1,30 m !!

Activitati sportive si de divertisment:
doua piscine exterioare, doua terenuri de tenis din iarba sintetica, mini teren de fotbal, centru de fitness, sauna, tenis de masa, polo pe apa, darts, volei pe plaja, shuffleboard;
program zilnic de divertisment de sase ori pe saptamana (inclusiv program de spectacol de seara), muzica live, zona de spectacol in aer liber /Amfiteatru/;
pentru copii - activitate zilnica de sase ori pe saptamana, mini discoteca, club pentru copii /4-12 ani/, doua locuri de joaca, sectiune pentru copii la piscina principala.

Gratuit:
Sezlonguri, umbrele de soare si prosoape pentru PISCINA si PLAJA - in functie de disponibilitate, serviciu prosoape de plaja, WI-FI, seif in camera, parcare (180 locuri de parcare), in functie de disponibilitate.

Contra cost:
Masaje, sporturi nautice pe plaja, check-out tarziu, transferuri, medic, manichiura, servicii de coafura

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.