Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LAGUNA PARK

de la
722  656 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.05.2024 - 20.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere


Nou 2021: Una dintre cladiri va fi renovata - blocul D,cladirea in care se afla toate studiourile. Renovarile includ: toateincalzitoarele individuale de apa si aer conditionat vor fi inlocuite de un sistem solar central pentru apa calda si aer conditionat VRF, bai noi, mobilier nou in studiouri. O parte din studiouri vor fi transformate in apartamente c uun dormitor pentru parinti si o camera de zi cu pat pentru doi copii si cu o zona de relaxare

Locatie
Hotelul Laguna Park este situat in partea centrala a statiunii Sunny Beach, la 500 m de centrul statiunii si la aproximativ 300 m de plaja.
Facilitati
Renovat ultima data in 2020, hotelul are o cladire principala cu 8 etaje si o cladire suplimentara cu 6 etaje, 6 lifturi. Laguna Park are 365 de camere in total, receptie deschisa 24 de ore si aer conditionat central, schimb, restaurant principal cu terasa, Snack- / restaurant tematic cu terasa, bar in hol, 2 baruri la piscina, sala de conferinte (50 de locuri),amfiteatru, seif (7 lv / zi) in camera, zona de joaca, spalatorie si calcat (cu plata), magazin (in fata hotelului). Internet wireless in hol (gratuit), wi-fiin hol si camere (gratuit), camera cu internet (cu plata).
Cazare
Camere duble (maxim 3 adulti sau 2 anunturi + 1 canal),aprox. 38 mp. incl. balcon. Doua paturi twin si fotoliu extensibil.
Studio (2 anunturi + 2ch sau 3ad. + 1ch.), Aprox. 42 mp, ocamera mare - dormitor si zona de living intr-un singur spatiu (in plan deschis, fara camera comunicanta) cu un pat dublu (optional 2 paturi twin) si 1canapea extensibila.
Apartament (max. 2 + 2/3 + 1), de aproximativ 48 mp,apartamentele sunt formate din doua camere - un dormitor si o camera de zi cu usa comunicanta;
1 pat dublu / 2 paturi twin optionale / in dormitor pentru parinti si 1 canapea extensibila mare sau 2 paturi twin in camera de zi pentru copii.
Maizonette / Duplex (doua camere twin conectate cu usa interioara sau doua camere twin conectate cu o scara interioara, fara usa interioara) (max 6 adulti sau 4 ad + 2 canale), aprox. 58 mp. incl. balcon. 4paturi twin si fotoliu extensibil.
Toate camerele au balcon mobilat, aer conditionat, telefon(cu plata), mini-bar (cu plata), seif (cu plata), TV prin cablu, masa, dulap,baie cu dus si uscator de par, Wi-fi (cu plata). La hotel nu exista camere speciale pentru oaspetii cu mobilitate redusa.
Copii: baby cot (seachita 10 lv / zi). Piscina pentru copii cu tobogane cu apa, restrictie de inaltime 130 cm, loc de joaca, club pentru copii de 4-12 ani, scaune in restaurant, jocuri electronice, centru de divertisment pentru copii (cu plata).
Sport si divertisment
Gratuit: piscine in parcul acvatic (1 piscina pentru adulticu 3 tobogane, 1 piscina pentru copii cu nava pirat cu 4 tobogane si alte atractii acvatice, 1 piscina pentru adulti) si zona de relaxare (1 piscin pentru adulti cu un colt pentru copii, 1 piscina pentru copii cu atractie pentru apa de caracatita), sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape de piscinala piscina, animatie sportiva, inclusiv tenis de masa, sageti, mini golf,gimnastica, animatie - in timpul spectacolelor de zi si de seara
Contra cost: jocuri electronice, sala de conferinte, masaj,fitness, sauna, baie de aburi, baie turceasca, SPA, biliard, coafori, centru medical (cu plata, aproape de hotel), centru de atractie pentru copii
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare: Parcarea este disponibila, contra cost (10 lv /zi), locuri de parcare limitate


ALL INCLUSIVE

RESTAURANTE:
***Restaurant principal: Restaurantul ofera meniu pentru copii, meniu vegetarian, cine tematice - de 2 ori pe saptamana. Carvery - in fiecare seara, SHO W cooking - in fiecare zi. Meniu pe 14 zile, afisare tip bufet.
Mic dejun de la 07.00 h. pana la ora 10.00.
Pranz de la ora 12.00. pana la ora 14.00.
Cina de la ora 18.00. pana la ora 21.00.

*** Snack /Theme Restaurant (acesta este unul si acelasi loc):
Acest Restaurant functioneaza ca RESTAURANT SNACK de la ora 09.00. pana la ora 17.00. si ofera Pizza, hot-dogs, hamburgeri, salate, biscuiti, bauturi calde, bauturi racoritoare, bere la halba, apa, inghetata la bufet.
Acelasi Restaurant functioneaza ca RESTAURANT TEMATIC de la ora 18.00. pana la ora 21.00 si ofera preparate din bucataria italiana in stil bufet. Este necesara rezervare in avans.

***BARURI:
*Lobby bar: Deschis de la 10.00 h. pana la ora 23.00.
Inclus:
Bauturi alcoolice produse local, bere la halba si vin, bauturi racoritoare si apa - de la 10 - 23 h.
Ceai, cafea si alte bauturi calde - de la 10 - 18 h.
Biscuiti, produse de patiserie si prajituri - de la 14 - 18 h.
Taxa suplimentara:
Bauturi internationale (bauturi spirtoase importate, bere si vin), cocktailuri din bauturi spirtoase de import, bere si vin imbuteliate.
*Bar la piscina - Zona de animatie : Deschis de la 10.00 h. pana la ora 23.00.
Include: bauturi alcoolice produse local, bere si vin, bauturi racoritoare si apa.
*Bar la piscina - Zona de relaxare: Deschis de la 10.00 h. pana la ora 18.00.
Include: bauturi alcoolice produse local, bere si vin, bauturi racoritoare si apa.

Zona de animatie: Aqua Park cu 1 piscina pentru copii cu o nava pirat cu 4 tobogane, 1 piscina pentru adulti cu 3 tobogane si 1 piscina pentru adulti;
Zona de relaxare: 1 piscina pentru copii cu un Octopus cu 3 tobogane si 1 piscina pentru adulti cu un colt pentru copii;
Langa piscine: dusuri si WC, sezlonguri cu saltea, umbrele si prosoape incluse.

Animatie: 6 zile pe saptamana. Activitati sportive, animatie zilnica si divertisment de seara pentru copii si adulti. Hotelul are un amfiteatru/scena/ in aer liber pentru spectacolele de seara.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.