Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

POMORIE SUN

de la
548  458 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.05.2024 - 06.06.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Pomorie Sun este situat la numai 50 m distanta de plaja si la aproximativ 850 m distanta de centrul statiunii. Hotelul este situat intr-o zona plina de viata din Sunny Beach, cu numeroase atractii, baruri si restaurante in apropiere.
Facilitati
Ultima renovare- 2019, 4 cladiri alaturate, 4 etaje si 6 etaje in cladirea principala, cu 3 ascensoare (numai in cladirea cu 6 etaje). Restaurant, bar in hol, bar la piscina, seifuri (contra cost), internet wireless in zona de receptie (contra cost), serviciu de spalatorie (contra cost), coafuri, casa de schimb valutar,magazine hoteliere, scena de animatie in aer liber, aer conditionat - camere si zone publice
Cazare
Total 339 de unitati.
Camere standard(max 2 + 1/3) - aprox. 18 - 22 mp. Patul suplimentar este un fotoliu extensibil.
Suita (min.2 +0, max 3 + 0/2 + 2) - aprox 35 mp - pat dublu si 1 canapea extensibila. Unele apartamente cu dormitoare si living separate, altele - o camera comuna cu zonade relaxare.
Toate unitatiledispun de balcon dotat cu scaune si masa din plastic, TV prin cablu, telefon,mini-frigider, baie cu dus, prosoape.
Nu exist camere potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusa.
Copii: Baby cot(contra cost), scaune in restaurant (gratuit), sectiunea pentru copii a piscinei in aer liber, animatie pentru copii.
Sport si divertisment
Gratui
t:piscina in aer liber si sezlonguri si umbrele de soare langa piscina, o searade dans / petrecere in gradina; sport - volei, tenis de masa; darts; animatiede zi.
Contra cost:covorase la piscina, biliard, masaj, coafor, WI-FI.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare -disponibila, nepazita, contra cost.

ALL INCLUSIVE

Mancare si bauturi:
- Mic dejun tip bufet, pranz si cina intre orele 7,30-10,00; 12,30-14,30; 18,30-21,00 in restaurantul principal;
- Bauturi locale, inclusiv bere la halba, vin de casa, bauturi racoritoare si bauturi spirtoase sunt oferite la mesele in restaurantul principal si la snack bar intre orele 11,00 si 23,00;
- Cafea, ceai, gustari, clatite; prajituri; fructele si inghetata intre mese (10:30-12:00 si 15:00-17:30) sunt disponibile la un nou Snack bar special

Programe de divertisment;
- Divertisment pentru adulti si copii 6 zile pe saptamana

Activitati sportive;
-folosirea gratuita a piscinei si langa piscina, sezlonguri si umbrele de soare;
-sport; volei, tenis de masa; sageti; animatie in timpul zilei;

Va rugam sa retineti ca facilitatile si serviciile, care nu sunt enumerate in pachetul ALL INCLUSIVE, sunt supuse unei taxe locale;

Bauturile internationale sunt contra cost;
Toate alimentele si bauturile, inclusiv. bulgara, sunt la taxa dupa ora 23.00.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.