Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Secrets Sunny Beach Resort Spa - Adults Only 18+

de la
880  718 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.05.2024 - 06.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Secrets Sunny Beach Resort Spa (ex Riu Palace ) - Adult Only + 18 ani

Secrets Sunny Beach Resort Spa este alegerea perfecta pentru cei care cauta oevadare romantica si relaxanta. Situat in Sunny Beach, cea mai prestigioasa sila moda statiune din Bulgaria, combina la perfectiune arhitectura primitoare cumediul natural. Padurea frumoasa din fata hotelului aduce aer curat sicompleteaza peisajul pitoresc. Atractivitatea plajei Sunny si locatiaprivilegiata a hotelului creeaza scena pentru plimbari placute pana la statiunesau vizite la Nessebar, un sit al patrimoniului mondial UNESCO.
Cazare: Secrets Sunny Beach Resort & Spa este unrefugiu relaxant numai pentru adulti in Sunny Beach. Acest hotel oferaoaspetilor care cauta vederi romantice ale frumoasei Marii Negre o evadareprimitoare. Bucurati-va de restaurante si baruri rafinate, piscine stralucitoare,un centru spa de intinerire si un centru de fitness complet echipat, toate subacelasi acoperis. Echipa noastra de receptie multilingva deschisa nonstop vapoate ajuta sa planificati excursii interesante catre destinatii renumite, cumar fi orasul vechi Nessebar.
DBL DELUXE SEA 2+0: Aprox. 42 m2. Camerele noastre duble sunt bine iluminate sispatioase, cu balcon sau terasa, ideale atunci cand doriti sa va opriti si sa experimentati un confort relaxant. Camerele pot avea vederi spectaculoase la mare, cu o vedere imbatabila asupra Nesebarului. Capacitatea maxima este de 2adulti.
SUITE JUNIOR SEA 2+0: Aprox. 64 m2. Suitele noastre Junior sunt spatioase si dotate cutot ce v-ati astepta intr-o camera de lux de 5* de statiune. Camerele pot avea vederi spectaculoase la mare, cu o vedere imbatabila asupra Nesebarului.Capacitatea maxima este de 2 adulti.
DBL DELUXE FRONT SEA 2+0:Aprox. 42 m2. Camerele noastre duble sunt bine iluminate si spatioase, cu balcon sau terasa, ideale atunci cand doriti sa va opriti si sa experimentati un confort relaxant. Camerele sunt situate la etajele 2 - 9 si au vederespectaculoasa la mare, cu o vedere de neegalat asupra Nesebarului. Capacitatea maxima este de 2 adulti.
JUNIOR SUITEFRONTSEA 2+0: Aprox. 64 m2. Camerele noastre duble sunt bineiluminate si spatioase, cu balcon sau terasa, ideale atunci cand doriti sa vaopriti si sa experimentati un confort relaxant. Camerele sunt situate laetajele 2 pana la 9 si au vedere spectaculoasa la mare, cu o vedere de neegalat asupra Nesebarului. Capacitatea maxima este de 2 adulti.

PREFERRED CLUB:
PREFERRED DBL DELUXE FRONT SEA 2+0:: Aprox. 42 m2. Camerele noastre dublesunt bine iluminate si spatioase, cu balcon sau terasa, ideale pentru atuncicand doriti sa va opriti si sa experimentati un confort relaxant, cu serviciilenoastre exclusive Preferred Club incluse. Vederile excelente din fata la mare,facandu-le si mai speciale. Capacitatea maxima este de 2 adulti.
PREFERRED JUNIOR SUITE FRONT SEA 3+0: Aprox. 64 m2. Rasfatati-va ochii cu unapus spectaculos peste mare din aceasta camera mare si bucurati-va deserviciile luxoase oferite de Clubul nostru Preferred, care va vor garanta oexperienta excelenta de vacanta. Capacitatea maxima este de 3 adulti.
PREFERRED JUNIOR SUITE DELUXE FRONT SEA 2+0: Aprox. 64 m2. Elementele specialePreferred Club si privelistile impresionante la mare din aceasta suita Juniorva taie, fara indoiala, rasuflarea. Bucurati-va de toate serviciile sifacilitatile pe care le-ati astepta de la o camera de hotel de lux. Capacitateamaxima este de 2 adulti.
PREFERRED SUITE FRONTSEA 3+0: Aprox.103 m2. Elementele speciale Preferred Club si vederile impresionante la maredin aceasta Suita Frontal Sea View va vor face sederea de neuitat, Livingulspatios si dormitorul confortabil va vor face sa va bucurati de timpuldumneavoastra cu toate serviciile exclusive Preferred Club. Capacitatea maximaeste de 3 adulti.

PREFERRED CLUB:
Check-in sicheck-out personalizate
Check-indevreme si check-out tarziu (in functie de disponibilitate)
Servicii deconcierge exclusive
Zona desezlonguri exclusivista pe plaja
Solariumexclusivist cu sezlonguri in zona piscinei
Club loungepreferat:
Loungeexclusivist deschis de la 07:00 la 22:00
Mic dejuncontinental servit in fiecare zi
Cafea, ceai siproduse de patiserie dimineata
Serviciu deapa, bauturi racoritoare si gustari dupa-amiaza
TV si zona delectura
Acces direct laun computer (in functie de disponibilitate)
PREFERRED CLUB ROOMS::Cazare in cele mai exclusiviste zone. Selectie extinsa de articole de toaletacosmetice Natural Remedies. Sticla de vin spumant si scrisoare de bun venit dela manager. Tableta in camera. Televiziune prin satelit. Aparat de cafea cucapsule. Ibric cu sortiment de ceaiuri marca Ronnefeldt - Tevavelope. Minibarpremium (bauturi alcoolice si gustari). Halat de baie si papuci. Scara. Meniude perne (in functie de disponibilitate si la cerere). Difuzor wireless. Geantade plaja exclusiva. Serviciu turndown. Room service 24 de ore pe zi (se aplicataxe suplimentare pentru servicii). Fier de calcat cu abur vertical.

Animalele de companie sunt acceptate, 50 EUR pe zi, la cerere prealabila!
Hotelul dispunede 2 camere adaptate pentru persoane cu dizabilitati, situate la etajul 1.Toate zonele publice sunt accesibile utilizatorilor de scaune cu rotile prinrampe sau lifturi.
Despre hotel:Evadati in Secrets Sunny Beach Resort si bucurati-va de o binemeritata experientade rasfat pe litoralul bulgar al Marii Negre. Secrets Sunny Beach Resort &Spa ofera o gama larga de activitati si facilitati excelente pentru oexperienta usoara si plina de aer. Faceti o baie in cele trei piscine infinite,antrenati-va in centrul de fitness complet echipat sau bucurati-va deactivitatile si spectacolele echipei noastre de divertisment interactiv.
Sport si SPA:Secrets Sunny Beach Resort & Spa va ofera locul perfect pentru a va bucurade relaxare pura.

All Inclusive Unlimited Luxury + BEACH 2023:

Mic dejun 8:00- 11:00
Pranz 12:00-14:30
Cina 18:30-21:30
Bufet international servit pe o terasa frumoasa, cu optiuni nesfarsite de calitate si bucatarie deschisa priceputa. O selectie de preparate sanatoase si vegetariene disponibile.
Cod vestimentar: Casual

*Portofino:: cina18:30 - 21:30 Restaurant a la carte specializat in cea mai buna bucatarieitaliana. Selectie de preparate sanatoase si vegetariene disponibile.
Cod vestimentar: formal
*Barefoot Grill::Pranz 11:00 -17:00
Un bistro la piscina specializat in pranzuri usoare tip bufet. O selectie de mancaruri sanatoasesi vegetariene disponibile.
Cod vestimentar: Casual
*Oceana Seafood restaurant: Cina 18:30 - 21:30. Restaurant a la carte, Uneori,elemente contrastante precum focul si apa se imbina. Acelasi lucru se intamplasi in restaurantul nostru cu fructe de mare - oferim cele mai bune produse dinfructe de mare, pregatite cu atentie de bucatarii nostri, care nu vor fi incantati. Descoperiti o experienta unica intr-un cadru unic.
Cod vestimentar: Formal Recomandat
*Seaside Grill | Pranz 10:30-17:00 si cina 18:30 - 21:30, comun cu Dreams Sunny BeachResort & Spa. Restaurant tip bufet international. Pranz usor tip bufet peplaja, bauturi si gustari. Noaptea, serviciu de bufet international pentruinceputuri si deserturi si serviciu a la carte pentru felul principal. Situat in fata plajei. La hotel se poate ajunge printr-o promenada placuta de-a lungul falezei.
Cod vestimentar: casual pentru pranz. Formal noaptea.
*Coco Cafe 24 h: serveste cafea premium, produse de patiserie si gustari intr-o atmosferarelaxata si relaxata, cu optiuni de mancare.

Baruri:
*Rendezvous::16:00 - 24:00
*Lobby bar
Bautura de bunvenit la check-in, Atmosfera confortabila, Vederi minunate. Ambianta relaxanta.
*Deep Swim-Up Bar:: 10:00 - 18:00. Situat in zona piscinei, acesta este locul perfect pentrua be a bauturi cu familia si prietenii. Bauturi reci, sucuri proaspete si bere.
*Eclipse: 20:00- 24:00 - club de noapte

*Preferred Club Lounge: 07:00 - 23:00. Exclusiv pentru oaspetii Preferred Club. Micul dejun continental servit. Aperitive si bar premium servite pe tot parcursul zilei.

Sport si divertisment - incluse:
Sezlonguri +umbrele de soare pe plaja - in functie de disponibilitate

Piscina in aer liber cu bar in aer liber
1 piscina interioara incalzita in functie de conditiile meteo.
2 Jacuzzi
Sezlonguri, umbrele de soare
Prosoape disponibile
Muzica live
Pilates si cursuride stretching
Yoga
Activitati desporturi acvatice (spinning la piscina, aqua yoga)
Facilitati sportive si cantonamente
Teren multifunctional pentru tenis baschet, minifotbal
Sauna
Baie de aburi

Sport sidivertisment - cost suplimentar:
Spa
Excursii descufundare
Excursii cubarca
Inchiriere debiciclete
4 cabine pentrutratamente si masaje
Suita VIP SPA
Serviciu despalatorie

Parcare - cu plata, nepazita, in functie de disponibilitate. Hotelul isi rezerva dreptul dea modifica pretul parcarii in orice moment.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.