Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Continental Forum Arad face parte din lantul hotelier Continental Hotels din anul 1998 si reprezinta alegerea ideala de cazare in Arad.
Hotel Continental este un edificiu emblematic pentru orasul Arad fiind situat ultracentral,pe principalul bulevard al orasului, in imediata vecinatate a numeroaselor institurii publice si atractii turistice.
Hotelul Continental Forum Arad este elegant si cochet, fiind potrivit atat pentru cei care sunt in Arad in scop profesional, cat si pentru relaxare. Este cladirea cea mai inalta din centrul orasului.

Cladirea a fost inaugurata in anul 1969, iar vechea denumire a hitelului a fost 'Astoria'.
Raul Mures si strandul Neptun sunt situate in apropierea hotelului, iar cei mai vechi si fideli clienti povestesccum indiferent de itinerariul promenadei, locuitorii din Aradul secolului trecut nu conteneau sa se opreasca la hotel 'Astoria' pentru a se racori cu o bere pe terasa sau pentru a savura o prajitura delicioasa de cofetarie.

Printre serviciile si facilitatile Continental Forum Arad se numara: room service, concierge, curatatorie/spalatorie si multe altele.

Hotelul dispune de 160 de camere, structurate pe 10 etaje, astfel:
- 69 camere duble;
- 81 camere single;
-10 apartamente, din care 3 deluxe.
Camerele duble standard au o suprafata de 23 mp si sunt mobilate practic.
1. Camere cu paturi twin: dimensiune pat: 0.90 m x 2;
2. Camera cu pat matrimonial: dimensiune pat: 160 m
Camerele deluxe au o suprafata de 26 mp: 1 pat 160 m + 1 canapea;
Apartamentele au o suprafata totala de 45 mp. Sunt formate din dormitor cu pat de 160 m + living cu canalea. In total sunt 10 apartamente din care:
1. 8 apartamente standard pentru 2 persoane;
2. 2 apartamente family cu canapea extensibila in living.

Toate structurile de cazare sunt mobilate deosebit, avand urmatoarele dotari: aer conditionat, sali de baie moderne, minibar, telefon, termostat reglabil, TV prin cablu, internet wireless.
60 dintre camere au vedere spre raul Mures iar 100 de camere spre centrul istoric.
Toate camerele au balcon privat.

Se accepta animale de companie de talie mica (contracost).
!Acest serviciu poate suferi modificari!!!

Obiective turistice:1. Biserica Sf. Anton de Padova;
2. Teatrul Clasic 'Ioan Slavici';
3. Piata Avram Iancu;
4. Palatul Cultural;
5. Cladirea Palatului Administrativ (Primaria);
6. Palatele Cenad, Neumann si Szantay;
7. Biserica Rosie;
8. Cetatea Aradului
Pe langa aceste 8 obiective turistii pot descoperi colturi mai ascunse ale orasului precum: Parcul Natural 'Lunca Muresului', Parcul Reconcilierii sau Turnul de Apa.
De asemenea, iubitorii de arhitectura pot admira cladiri construite in stil baroc, renascentist si gotic. Iubitorii de arta/istorie pot face o vizita Complexului Muzeam, iar iubitorii de bun gust si gurmanzii sunt asteptati la hotelul Continental Forul unde vor gasi ospitalitate si confort, dar si preparate delicioase.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie