Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Continental Forum


Descriere

Renovat in intregime in anul 2002, Hotelul Continental - Arad ofera servicii la standarde de patru stele.


Hotelul Continental
- Arad este unul dintre hotelurile recent intrate in Lantul Continental, fiind situat in centrul orasului de la granita si aproape de unul dintre cele mai mari parcuri de distractie din Romania.
Este cea mai inalta cladire din oras, oferind o panorama superba de la terasa etajului 12.
Hotelul dispune de: 160 camere (70 single, 80 duble si 10 apartamente), mobilate modern, cu aer conditionat, minibar, internet, cable TV, telefon.
Facilitati: restaurant, terasa de vara, 4 sali de conferinta (cu o capacitate de 20-200 locuri), cocktail bar, parcare, bowling, club de noapte, sauna, masaj, salon de aerobic si fitness.


Parcare cu plata: 40 RON/ zi , plata la receptie.


Continental Forum Arad ocupa cea mai inalta cladire din centrul orasului Arad. Camerele sale elegante au balcon privat cu vedere uimitoare la centrul vechi al orasului.

Accesul minorilor la serviciile Continental Hotelseste conditionat de prezenta parintelui sau a tutorelui legal. In cazul in carenici parintele si nici tutorele legal nu insotesc pe minor, acordul parinteluisau al tutorelui legal va fi prezentat hotelului inainte de cazare. Acordulparintelui sau al tutorelui va contine in mod obligatoriu cerintele dieteticespeciale si va indica persoana imputernicita pentru semnarea fiselor deinregistrare pentru minori in momentul cazarii.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.