Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere:Hotel Phoenix este parte a unui grup de succes, Phoenix Group. Alaturi de hotel, acest grup mai cuprinde si Activ Club, un spatiu special dedicat activitatilor de intretinere fizica.Facilitati: Dotat cu sala de fitness, piscina, sauna, salon de masaj, solar, terenuri de fotbal si tenis, dar si cu restaurant si terasa, Club Activ e locul in care te poti tonifia si relaxa, zi de zi, pe intreaga durata a sejurului tau.
Suntem mandri de calificarea de exceptie a membrilor echipei Hotelului Phoenix, fie ca e vorba de personalul de front-desk, receptie, bar si restaurant, fie de cel administrativ ori din serviciile de intretinere. abilitatea si ospitalitatea fireasca a celor din echipa hotelului sunt puse in valoare de competentele lor profesionale, fie ca vorbim de cele lingvistice cunoasterea limbilor de circulatie, ori tehnice maiestria culinara, fie de arta de a face ca sejurul in orasul nostru sau evenimentul organizat de dumneavoastra si fie cat mai placut.
Restaurant: Fideli unei traditii a ospitalitatii, am impus Restaurantul Phoenix nu doar pe harta popasurilor celor afla si in trecere prin Arad, ci si pe o harta pentru uzul aradenilor dornici si se simta bine, mancand bine.
Dispunand de o salea generoasa, cu 70 de locuri, cu deschidere catre o terasa primitoare, Restaurantul Phoenix poate fi gazda perfecta pentru evenimente de familie sau de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.