Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arkutino Family Resort


Descriere

Aflat pe coasta sudica a Bulgariei, la 5 km de statiunea Duni, Arkutino Family Resort ofera o piscina mare in aer liber, o piscina pentru copii si programe de divertisment in cursul zilei si seara. La 250 de metri exista o plaja cu sezlonguri si umbrele de soare gratuite. Complexul este situat pe o panta.
Complexul gazduieste restaurantul Panorama cu vedere la mare, precum si alte 2 restaurante, un bar cu gratar, un bar in hol si un bar langa piscina. Oaspetii pot savura bauturi si mancaruri bio pregatite cu produse ecologice provenite de la fermele locale. Arkutino Family Resort are o politica activa in domeniul protectiei mediului.
Pachetul all inclusive cuprinde mese de mic dejun, brunch, pranz, gratar dupa-amiaza si cina tip bufet, toate servite in cadrul complexului.
Conexiunea WiFi este gratuita. Toate camerele de la Arkutino au aer conditionat, TV prin cablu, minibar si balcon.
Arkutino Family Resort ofera o gama larga de facilitati sportive si de fitness disponibile gratuit, precum si un serviciu de inchiriere de biciclete. Contra cost oaspetii pot beneficia de tratamente de masaj si de o zona de wellness cu sauna si baie de aburi.
Hotelul se afla la 5 km de plaja din Duni si la 10 km de orasele Sozopol si Primorsko.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.