Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL AVENUE.


Descriere

Hotelul Avenue este un hotel business premium, a fost inaugurat in noiembrie 2019 si este situat in Buzau la doar 800 m fata de centrul orasului, 200m fata de Shopping City, 600 m fata de Sala Sporturilor, 2 km fata de gara si 21 km fata de statiunea Sarata Monteoru. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Henri Coanda, situat la 106 km de proprietate


Clasificat la categoria de 4 stele, Hotelul Avenue este dotat cu parcare privata, SPA (sauna si masaj doar cu programare), Fitness Corner (acces gratuit pentru oaspeti), Lobby Bar 24h, restaurant UVA (a la carte; bucatarie italiana; program zilnic 12:00 - 23:00), crama, terasa rooftop sala de conferinte, sala de evenimente.
Facilitati camere: acces cu cartela, sistem digital de iluminare, room service, televizoare LCD smart, telefon, Wi-Fi, sistem de climatizare, apa plata, kettle, minibar, dus, cosmetice premium, uscator de par, halate, papuci, seif.
Restaurant UVA este deschis zilnic intre orele 12 am - 11 pm, poate acomoda pana la 70 de persoane si detine bucatarie cu specific italian.
UVA View Terrace este terasa rooftop a hotelului nostru unde puteti servi atat bauturi cat si preparate atent gatite de bucatarii nostri in timp ce admirati privelistea panoramica a orasului Buzau.
Crama UVA ideala pentru petreceri aniversare sau onomastice private, dar chiar si pentru intalniri de afaceri intr-un mediu select, linistit separat de agitatia cotidiana.
Sala de conferinte Vogue Venue dispune de pana la 100 de locuri si de dotari ultramoderne: AC, videoproiector, sistem audio, flipchart, consumabile, lumina naturala, toalete proprii, terasa pentru fumatori. La cerere se pot asigura contra cost si urmatoarele servicii: coffee break, pranz, brunch, cina.
Lavo Ballroom este situat la ultimul etaj la hotelului, are terasa proprie pentru fumatori , acces direct cu cele 2 lifturi si poate gazdui orice tip de eveniment (evenimente corporate, de pana la 300 persoane, nunti, botezuri sau alte tipuri de evenimente de pana la 250 de persoane).
Servicii suplimentare: room service, servicii de transfer, servicii de spalatorie si calcatorie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.