Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 6 hoteluri

Circuite, Romania

Ziua1Bucuresti-RepMoldova-Cramele CricovaPlecam din Bucuresti si ne indreptam direct spre Rep Moldova unde osa degustam renumitul vin de la CrameleCricova Cazare si cina in Chisinau Ziua2Chisinau-IasiTur pietonal in Chisinau la Arculde Triumf Cated . . .

Circuite, Romania

Ziua 1Bucuresti-MurighiolIn primazi plecam din Bucuresti spre Murighiol unde servim masa de pranz pebarcaoptional ne plimbam pe canalele de langa Murighiol si o parte dinBratul Sf Gheorghe urmand sa servim cina si sa ne cazam in MurighiolZiua 2Murigh . . .

Circuite, Romania

Ziua1Bucuresti-Brasov-SibiuPlecam de dimineata la ora 0600spre primul nostru oras Sibiu unde o sa facem un tur pietonal si vom vizitatoate obiectivele turistice din centru vechi Piata Mica Piata Mare CatedralaEvanghelica Podul Minciunilor Muzeul Nati . . .

Circuite, Romania

Ziua 1Bucuresti-CastelulPeles-Castelul Pelisor-Castelul Bran-Cetatea Rasnov-BrasovPlecam dedimineata la ora 0600 sa vizitam Castelul Peles si Castelul Pelisor dinSinaia apoi continuam vizita cu Castelul Bran si cetatea Rasnov urmand saservim cina si . . .