Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Triton este situat la 35 km de aeroportul orasului Heraklion, la 10 km de orasul Heronissos, la 500 m de centrul statiunii Malia.Statia de autobuz este la 500 m de hotel.

Localizare

Hotel Triton este situat la 35 km de aeroportul orasului Heraklion, la 10 km de orasul Heronissos, la 500 m de centrul statiunii Malia.Statia de autobuz este la 500 m de hotel.

Construit in anul 1996, ultima renovare a avut loc in anul 2011. Suprafata totala - 4000 m2.

Plaja: Municipala, 300 m de hotel. Intrarea in mare de nisip, lina. Pe plaja: sezlonguri, umbrele - contra cost. La piscina: sezlonguri, umbrele - gratuit. Prosoape de plaja nu se ofera.

Facilitati Hotel

restaurant, 2 baruri (bar principal, bar la piscina), piscina cu apa dulce in aer liber (250 m2), sala TV , parcare (contra cost), Internet WiFi (in lobby-ul si piscina), Internet spot (contra cost), medic (la cerere, contra cost), tenis de masa, mini-fotbal, biliard, jocuri elctronice, loc de joaca in aer liber (suprafata - nisip/gazon, la umbra copacilor), scaune inalte in restaurant, pat-tarc (la cerere, gratuit).

Facilitati camere

aer conditionat (contra cost), TV, frigider, telefon (contra cost), seif (contra cost), cabina de dus, uscator de par, balcon., doua paturi de o persoana.

 

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://tritonhotelcrete.com-hotel.com/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.