Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Cormoran


Descriere

Complexul Cormoran este situat in Uzlina si are in componenta hotelul si mai multe vile cu duble si apartamente. Hotelul Cormoran are o capacitate de 34 camere duble cu baie proprie si 2 garsoniere cu jacuzzi. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, TV.
Vilele Tip A, 9 la numar, sunt formate fiecare din 4 camere cu intrare separata, dotate cu aer conditionat, TV, grup sanitar, terasa.
Vilele de tip B sunt 5 apartamente cu scara interioara, fiecare cu 2 dormitoare, 2 sufragerii, 2 bai, aer conditionat, TV, frigider, terasa.

Servicii gratuite:
Cana fierbator pentru prepare ceai/cafea in camera
-cocktail de bun venit;
-accesul la cele 2 piscine descoperite cu sezlong si prosop,in limita stocului disponibil;
-utilizarea bicicletelor,in limita stocului disponibil, pentru plimbari in complex;
-accesul la locul de joaca amenajat pentru copii;
- accesul , in limita locurilor disponibile, la sala de fitness;
-accesul la cele 2 terenuri de sport (tenis/baschet/volei), mesele de ping-pong,billiard si badmington, inclusiv echipamentul sportiv (rachete,palete, mingi etc);
- internet wi-fi parter hotel, terasa-piscina hotel,piscina-resturant centrul de agrement;
- acces gratuit la club/discoteca;

Servicii cu plata: - dejun:a la carte
-taxa ARBDD, se schita online de fiecare client direct catre ARBDD (5 Ron/zi ; 15 Ron/saptamana; 30 Ron/an);
- taxa locala, taxa parcare auto (15 lei/autoturism/24 ore) - se platesc la fata locului;
-bauturile racoritoare si alcoolice;
-serviciile de masa suplimentare programului;
-excursiile organizate, inchirierea de ambarcatiuni;
-inchiriere sauna;
-inchiriere jocuri (table, remi, carti joc etc.);
-produse de uz personal (pentru igiena personala,crAame solare,produse anti-tantari,
medicamente in caz de urgente,suveniruri etc.);
-undite, monturi pentru undite;
-momela pescuit.

ORAR transferuri, incluse in tariful de cazare cu demipensiune
urighiol /Uzlina: 09:30; 12:00; 15:00; 18:00.
Uzlina / Murighiol:
09:00; 11:30; 14:00; 17:00.


Transferurilese efectueaza:

- Din parcarea Cormoran situata in comuna Murighiol, jud Tulcea (parcarea 15 Ron/24h/autoturism - se achita la fata locului)
- Se accepta in tarif bagaj de 20 kg + un bagaj de mana; se taxeaza suplimentar cu 5 Ron/kg bagajele plus tarifare speciala pentru bicicleta sau carut copil
- Copiii 0-6,99 ani gratuit in bratele unui adult; copiii 7-13,99 ani 50%din tarif adult; copiii peste 14 ani pret adult

Excursii 2021:
1. EXCURSIE LOCALA durata 2,5 ORE (Minim 4 adulti)
Excursie cu ambarcatiune tip Catamaran pe lacurile si canalele din imprejurimi. Barcagiul va alege traseul cel mai potrivit in functie anotimp, atractiile sezoniere si nivelul apei.
Ore de plecare: 9.00, 11.30, 16.00

2. PADUREA CARAORMAN durata 4-5 ORE (Minim 6 adulti)
Tipul deambarcatiune cu care se ajunge pana la Caraorman depinde de numarul de persoane inscrise. Padurea Caraorman este vestita pentru frumusetea stejarilor imbratisati de plante agatatoare. Atractia principala este Stejarul Ingenuncheat, cel mai batran si mai mare stejar din Delta Dunarii, cu o circumferinta de patru metri si o vechime estimata la 400 de ani. Vizita padurii se face cu masini tip safari pentru care se achita suma de 30 lei/pers,plus 5 lei/pers taxa de acces in padure. Optional se poate servi masa la localnici contra sumei de 50 lei/pers. Nu se accepta plata cu cardul pentru plimbare si masa la localnici.

3. MILA 23 durata 5-6 ORE (Minim 6 adulti)
Tipul de ambarcatiune cu care se va face acest traseu depinde de numarul de persoane inscrise. Este unul dintre cele mai complexe si frumoase trasee organizate de noi, se trece prin Lacul Uzlina, Lacul Isac, Brat Sulina, Crisan, Dunarea Veche, Mila 23 (oprire si vizitare sat), Canal Eracle, Lac Radacinos, LacTreiezere, Lac Bogdaproste, Dunarea Veche (marele M).

3. PADUREA LETEA durata 7-8 ORE (Minim 6 adulti)
Tipul deambarcatiune cu care se ajunge pana la Letea depinde de numarul de persoane inscrise. Este o padure de o frumusete unica, cu un aspect sub tropical imbinat cu peisaj desertic, este cea mai veche rezervatie naturala din Romania, declarata incadin 1938. Vizita padurii se face cu masini tip safari pentru care se achita suma de 30 lei/pers, plus 5 lei/pers taxa de acces in padure. Optional se poate servi masa la localnici contra sumei de 65 lei/pers.
Nu se accepta plata cu cardul pentru plimbare si masa la localnici.

5. SULINA durata 8 ORE (Minim 6 adulti)
Tipul deambarcatiune cu care se ajunge pana la Sulina depinde de numarul de persoane inscrise. Puncte de atractie in oras sunt Biserica Greaca Sf. Nicolae,Cimitirul, farul. Se poate servi masa la terasele din oras. Exista taxi/microbuze care fac legatura intre oras si plaja de la Marea Neagra. Plaja este amenajata cu sezlonguri si umbrele, sunt 2 terase unde se poate serv imasa. Barcagiul va poate lasa in oras sau la plaja si stabiliti cu el ora deplecare inapoi spre Cormoran Resort, dar nu mai tarziu de ora 17.00.

6. SF. GHEORGHE durata 8 ORE - 160LEI/PERS (Minim 6 adulti)
Tipul de ambarcatiune cu care se ajunge pana la Sf. Gheorghe depinde de numarul de persoane inscrise. Este un oras pitoresc, oprit in timp. Se poate servi masa la terasele din oras. Transferul intre oras si plaja de la Marea Neagra se face cu remorcute amenajate pt transportul pasagerilor tractate de autoturisme, dar nu circula intre 13.00 si 16.00, sau in extra-sezon. Plaja este salbatica,neamenajata si nu se poate servi masa. Barcagiul va lasa in oras si stabiliti cu el ora de plecare inapoi spre Cormoran Resort, dar nu mai tarziu de ora 17.00.

Despre excursii:
- Orice persoana care intra in perimetrul Administratiei Rezervatiei Biosferei DelteiDunarii are obligatia de a plati Taxa de intrare in rezervatie (5 Ron/zi, 15Ron/saptamana, 30 Ron/an) si de a face dovada platii acestei taxe organelor abilitate in control pe teritoriul ARBDD.
- Circulatiacu ambarcatiuni pe teritoriul ARBDD, se desfasoara cu ambarcatiuni inmatriculate si autorizate, conduse de catre conducatori de ambarcatiune cupermis de conducere valabil, de la rasarit pana la apusul soarelui;
Purtarea vestei de salvare este obligatorie in timpul deplasarii ambarcatiunilor; in caz de nepurtare a vestei de salvare, persoana in cauza, dar si conducatorul ambarcatiunii, vor fi amendati de catre organele abilitate de a efectua controalepe teritoriul ARBDD.- Conducatoriide ambarcatiuni sunt capitanii ambarcatiunilor si responsabili de viata dvs. Ei au autoritatea de a schimba traseul, de intrerupere a acestuia, de aconduce mai lent sau mai rapid astfel incat sa se evite orice fel de incident. Va rugam a respecta instructiunile acestora, este in interesul tuturor.
- Din motivede siguranta, copiii de varsta 1-6,99 ani, vor fi tinuti in brate de catre adulti; adultii si copiii au obligativitatea purtarii vestei de salvare pedurata calatoriei. Nu lasati copiii nesupravegheati in timpul excursiei; este responsabilitatea parintilor sau a insotitorilor acestora;

IMPORTANT!!!

Excursiile nu sunt garantate, se organizeaza doar pentru numarul minim (6 adulti).
Clientii pot opta la fata locului pentru alteexcursii/servicii restaurant, in contul sumei platite la furnizor.
Suplimentele cum ar fi: vizita padurii seface cu masini tip safari, taxa de acces in padure, masa la localnici , se pot achita doar la fata locului, cash.

Paste 2022

PROGRAM
Vineri:
Sosire la Murighiol la Parcarea Cormoran.
Transfer Murighiol - Cormoran Resort, sat Uzlina.
Cina si cazare.
Program discoteca.

Sambata:
Mic dejun.
Excursie de 2 ore pe lacurile Uzlina si Pojarnia;
Dejun in aer liber (in functie de vreme).
Dupa-amiaza timp liber (piscina, tenis de camp, tenis de masa, volei, baschet, biliard,etc.)
Cina
Ora 22.00 - transfer cu ambarcatiunile la Murighiol pentru slujba de Inviere de la biserica din comuna Murighiol. Deplasare de la Parcare Cormoran la Biserica cu autoturismele clientilor.
Ora 01.30 - transfer inapoi la Cormoran Resort, unde turistii vor fi asteptati cu oua rosii si cozonac de casa proaspat, 1 pahar vin rosu/pers.

Duminica:
Mic dejun.
Activitatii n aer liber: posibilitate inchiriere undite pentru pescuit, concurs Gaseste ouale ascunse de Iepuras, concursuri de indemanare, campionat ping-pong.Optional excursii cu ambarcatiuni.
Dejuntraditional de Paste din care nu vor lipsi : oua rosii, drob de miel, ciorbamiel, fripura si stufat de miel dar si preparate din peste si pui/porc, pascasi cozonac .
Dupa-amiazatimp liber (piscina, tenis de camp, tenis de masa, volei, baschet, biliardetc.)
Cinacampeneasca la foc de tabara

Luni :
Mic dejun
Transfer Uzlina - Murighiol

Servicii incluse in program:
- Cocktail de bun sosit;
- cazare in Hotel sau Vile Tip A;
- pensiune completa in sistem bufet suedez conform program, apa plata tipLa Fantana
- bauturi incluse in dejunul traditional de Paste: l apa minerala/plata, l vin alb sau rosu, cafea (automat).
- excursie conform program
- transfer dus-intors Murighiol - Cormoran Resort - Murighiol
- parcare autoturism in Parcare Cormoran Murighiol
- transfer pentru Slujba de Inviere
- 2 piscine in aer liber cu sezlong si prosop gratuit, in limita locurilordisponibile
- loc de joaca amenajat pentru copii
- acces gratuit, in limita locurilor disponibile, la sala de fitness, laclub/discoteca
- acces gratuit la cele 2 terenuri sport (tenis/baschet/volei), meseping-pong
- internet wi-fi parter hotel, terasa hotel, centrul de agrement,
- muzica traditionala la una dintre mesele servite
Nu sunt incluse:
-taxa ARBDD, se schita online de fiecare client direct catre ARBDD (5Ron/zi;15Ron/saptamana; 30 Ron/an);

1 MAI 2022
PROGRAM

29.04:

Sosire a Murighiol la Parcare Cormoran.
Transfer Murighiol - Cormoran Resort, sat Uzlina.
Cina si cazare.
Program discoteca.

30.04:

Mic dejun.
Excursie Padurea Caraorman. Se achita suplimentar vizita padurii cu masini tip
safari( 30 Ron/pers + 5 Ron/pers taxa acces in Padure)
Dupa-amiaza timp liber (piscina, tenis de camp, tenis de masa, volei, baschet, biliard, etc).
Cina.
Program discoteca.

01.05:

Mic dejun
Optional excursie Sulina (150 Ron/adult; 75 Ron/copil 7-13,99 ani)
Dupa-amiaza timp liber (piscina, tenis de camp, tenis de masa, volei, baschet, biliard,etc.)
Cina campeneasca la foc de tabara.
Program discoteca.

02.05:

Mic dejun
Transfer Uzlina - Murighiol

Servicii incluse:
- parcare autoturism in Parcarea Cormoran;
- Cocktail de bun venit;
- cazare in Hotel sau Vile Tip A;
- demipensiune in sistem bufet suedez conform program;
- bauturi incluse la cina campeneasca la foc de tabara ( l apaminerala/plata, l vin alb/rosu/pers, 50 ml palinca);
- excursie conform program la Padurea Caraorman;
- transfer dus-intors Murighiol- Cormoran Resort;
- cana fierbator pentru preparare ceai/cafea in camera;
- 2 piscine in aer liber, cu sezlong si prosop gratuit, in limita locurilor disponibile,
- loc de joaca amenajat pentru copii;
- acces gratuit, in limita locurilor disponibile, la sala de fitness, laclub/discoteca;
- acces gratuit la cele 2 terenuri sport (tenis/baschet/volei), mese ping-pong,badmington;
- internet wi-fi parter hotel, terasa hotel, centrul de agrement;
- muzica traditionala intr-una din seri.


Nota:Turistii individuali au obligatia sa anuntepe e-mail sau telefonic la Receptie, cu minim 24 de ore inaintea efectuariitransferului Murighiol - Cormoran Resort, ora aleasa din Orar transferuri,pentru transferul inclus in tarif.

ORAR transferuri, incluse in tariful de cazare cu demipensiune
urighiol /Uzlina: 09:30; 12:00; 15:00; 18:00.
Uzlina / Murighiol:
09:00; 11:30; 14:00; 17:00.
Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.