Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Insula Nada Apelor - Maliuc


Descriere

Localizare: Pensiunea Insula Nada Apelor se afla in Maliuc, pe o mica insulita, in inima Deltei Dunarii.
Pensiunea Insula Nada Apelor din Maliuc reprezinta o varianta foarte buna de cazare n Delta Dunarii, oferind un pachet complet si o experienta de neuitat, intr-o zona unica a Europei: Delta Dunarii.
Descriere:
Intr-un cadru mirific, Pensiunea Insula Nada Apelor ofera 34 de locuri de cazare repartizate in 15 camere, 11 cu pat matrimonial sau twin si 4 triple . Toate spatiile de cazare dispun de confort omologat 3 margarete. Fiecare camera are baie proprie, aer conditionat, TV cablu si terasa acoperita, protejata impotriva insectelor, mobilate si dotate cu frigider si televizor.
Pensiunea dispune de restaurant cu bar si terasa, piscina pentru adulti si copii, jacuzzi, loc de joaca pentru copii si debarcaderul pentru lacul interior cu hidrobiciclete, caiace si brci cu rame.

Mai mult de jumatate din suprafata pensiunii este luciu de apa cu adincimea 2,5 a 4 m, apa care este populata cu toate speciile de pesti caracteristice Deltei si vegetatia acvatic corespunztoare (nuferi, papur, stuf, stanjenei galbeni etc.) si care face sa va simtiti aca in inima Delteia. S-a amenajat special pentru turisti. estacade pentru pescuit la malul apei, in dreptul fiecrui vile de unde puteti captura somn, crap, stiuc, salu, avat, caras, pltic, rosioar, biban, babusc, lin, functie de sezon si de .. noroc. Puteti sta pe terasa dumneavoastra la o bere si sa va urmariti undita pentru a nu fi luata de o stiuca sau un salau naravas. O multitudine de locuri de pescuit va stau la dispozitie atat in incinta pensiunii cat si in zonele inconjuratoare. In numai 15-20 min, cu barcile pensiunii, ajungeti in inima Deltei pe canalele Sontea, Olguta, Ocolitor, Centura, Razboinita, Papadia si pe lacurile Fortuna, Baclanesti, Rotund, Ciobanica, unde puteti vedea coloniile de pelicani, lebede, gaste si rate, in mediul lor natural si puteti admira peisaje de o frumusete rara.Conditii de cazare Pensiunea Insula Nada Apelor ofera cazare in urmatoarele tipuri de camere:
  • 11 camere duble cu pat matrimonial
  • 4 camere triple
Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, aer conditionat, TV cablu, frigider si terasa acoperita, protejata impotriva insectelor. Sunt amenajate estacade pentru pescuit la malul apei, in dreptul fiecarei vile.


Servicii si Facilitati HotelPensiunea dispune de restaurant cu bar si terasa, piscina pentru adulti si copii, jacuzzi, loc de joaca pentru copii si debarcader pentru lacul interior cu hidrobiciclete, caiace si barci cu rame.
Mai mult de jumatate din suprafata locatiei este luciu de apa cu adincimea 2,5 a 4 m, apa care este populata cu toate speciile de pesti caracteristice Deltei si vegetatia corespunzatoare: salcii, salcami, nuferi, bradis, papura, stuf, stanjenei galbeni.
In numai 15-20 min, cu barcile pensiunii ajungeti in inima Deltei pe canalele Sontea, Olguta, Ocolitor, Centura, Razboinita, Papadia si pe lacurile Fortuna, Baclanesti, Rotund, Ciobanica, unde poti vedea coloniile de pelicani, lebede, gaste si rate salbatice in mediul lor natural si admira peisaje de o frumusete rara.

Reduceri pentru copii:

- Copiii pana la 4 ani, care dorm in pat
cu parintii, nu vor fi inclusi la plata pentru cazare, si agrement. Daca pentru
acestia se solicita pat suplimentar, la pachetul parintilor se adauga 50 sau 70
lei/zi, in functie de sezon.


- Copiii 4-12 ani platesc jumatate din pretul
pachetului pentru adulti, daca nu se solicita camera suplimentara.

Tarife pentru
transport 2022:
In sezon Extra-sezon

Preluare de la Tulcea sau retur


cu salupa rapida (lei / persoana)* ** 60 lei 50 lei

Excursie in Delta Dunarii (3 ore)


cu pontonul plutitor (lei / persoana) 60 lei 50 lei

Salupa rapida (4 locuri + conductor)


(lei/ora de
mars) 320 lei 280 lei
Barca pescareasca cu motor 15 cp,


4 locuri, (fara conductor si fara


benzina - numai pentru


cei care au permis) - (lei/zi) 140
lei 120 lei

Barca pescareasca cu motor 15 cp, 4


locuri, (cu conductor si benzina)


(lei/ora de mars) 120 lei 100 lei


(lei/ora de stationare) 60 lei 50 lei

Barca pescareasca cu motor 4 cp, 2
locuri,


(fara conductor si benzina) (lei/zi) 120 lei 100 lei
*) Copii peste 4 ani vor
plati pretul integral


**)In urma transferului ,din motive de
siguranta,deoarece ambarcatiunile au un spatiu limitat,permitem bagaje cu
limita de 20 kg/adult si 10 kg/copil

Optional, pot fi organizate excursii
in Rezervatia Letea, la Caraorman, Sfantu Gheorghe, Chilia sau Sulina. Pretul
excursiilor se stabileste in functie de numarul de persoane si programul convenit.

NOTA:


- Nu este inclus Permisul de pescuit si permisul de intrare in
Rezervatia Delta Dunarii, care se elibereaza de ARBDD


- Prohibitie pescuit  - 9
aprilie a 7 iunie 2022- La cerere se pot oferi pachete turistice particularizate cerintelor
turistilor, inclusiv TEAM BUILDING.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie