Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Caviar Sulina


Descriere

Localizare: Vila Caviar este localizata in cel mai estic oras din Romania, Sulina. Sulina este localizata in Delta Dunarii, la varsarea Dunarii in Marea Neagra.

Descriere: Vila Caviar este o unitate aparte din Sulina, unde turistii sunt rasfatati de atentia gazdelor, unde eleganta si standardul ridicat de confort asigura o relaxare si buna dispozitie pentru toti turistii care ajung aici.

Vila este situata pe strada 4, intr-o zona linistita, in apropierea Bisericii Catolice si a altor obiective de interes general din Sulina, este o unitate cautata de catre cei care doresc servicii de calitate si conditii dintre cele mai bune, intr-un loc unic, unde Dunarea saluta marea iar legendele orasului fac ca vacanta sa fie o incursiune in timp, de unde te vei intoarce mai bogat sufleteste si cu dorinta de a reveni cat mai curand.

Dotari camere : Vila este formata din camere duble cu pat matrimonial sau twin, camere triple si apartamente pentru familiile cu copii.
Camerele duble cu pat matrimonial sau twin sunt dotate cu aer conditionat, tv led cu televiziune prin cablu, internet wi-fi pe toata proprietatea, minibar, balcon (doar o parte au balcon). Pentru serile racoroase camerele pot fi incalzite. Baile au cabina de dus si sunt disponibile articole de toaleta.
Camerele triple: sunt spatioase, gandite pentru a oferi confortul unui sejur de poveste, avand aceleasi dotari ca cele duble, cu diferenta ca aici turistii se pot bucura de bai cu cada, dotate cu articole de toaleta. In camerele triple nu sunt disponibile balcoanele.
Apartamentele: sunt formate din 2 camere, o camera cu pat matrimonial, a doua camera dispunand de canapea extensibila. Exista aceleasi dotari, cu diferenta ca baia dispune de jacuzzi, pentru rasfatul oaspetilor. Apartamentele dispun de balcon.

Facilitati: Unitatea dispune de un salon unde turistii pot socializa intr-un cadru aparte, sau pot servi anumite preparate culinare. De asemenea este disponibila o terasa pentru serile calduroase, unde turistii se pot relaxa privind bolta instelata.

Transfer special Tulcea-Sulina-Tulcea
In jurul orei 11:00 ne vom imbarca pe vaporul de croaziera de la Pontonul Carpatia Tour si
pornim pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Delta Dunarii, traseul turistic nr. 1 acreditat de ARBDD (Administratia Rezervatiei Delta Dunarii), pe Bratul Tulcea pana la intersectia cu Canalul 36 (in cca. 10 minute de la plecare deja suntem in Delta Dunarii), coboram pe Canalul 36 si apoi facem dreapta pe Garla Sireasa, zone foarte bogate in fauna (pasari si animale de apa). Continuam excursia pe Garla Sontea, printre canalurile pline de pasari si vegetatie acvatica. Aici vom avea ocazia sa vedem lebede, lisite, rate, gaste, sitari de mal, sorecari, egrete, soimi de iarna, vulturi codalb, starci si chiar pelicani creti.
Strabatem apoi lacul Fortuna (Furtuna), unul dintre lacurile mari ale Deltei Dunarii, un lac
deosebit de frumos si bogat in fauna. In cazul zilelor cu vant puternic si valuri mari, acest lac va fi ocolit, ghidul fiind cel care decide daca traversam sau nu lacul.
Ajungem la Mila 23, exact in mijlocul Deltei Dunarii unde vom face un scurt popas pentru
vizitarea satului. Pornim spre Sulina prin lacurile Trei Iezere si Bogdaproste a ambele lacuri; pe timpul verii prezinta o vegetatie submersa bogata (bradis) dar si nuferi albi din loc in loc. In aceasta zona avem toate sansele sa intalnim lebede, cormorani si egrete.
Dupa aceea coboram pe Dunarea Veche pana la Crisan iar de acolo pe bratul Sulina catre
orasul Sulina - un loc unic in lume, unde isi dorm somnul de veci, laolalta, printi, printese si
pirati, oameni de toate religiile. Cimitirul Sulina este plin de mistere, lespezile mortuare,
sculptate, spun povestile peste timp! Sulina, locul unde apele tulburi-maronii ale Dunarii isi
iau un parelnic adio de la Batranul continent si se varsa in Marea Neagra, un loc al
confluentelor.
Pe durata croazierei se va asigura o gustare (inclusa in pret)
Aprox. 6-7 ore / distanta 52 mile marine.
*Pretul include si intoarcerea cu barca rapida

Excursii: Se pot intermedia serviciile de transfer pe apa dintre Tulcea si Sulina sau se pot organiza diferite excursii in zonele cele mai frumoase din Delta Dunarii.


Pentru transfer va rog sa sunati la numarul de telefon 0735156730


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie