Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Art Village Boutique Briza Marii


Descriere

Complexul Briza Marii este situat pe faleza din Eforie Sud, la 100 de metri de plaja, cuprinde 140 de camere in conditii de 2*,dispuse in 10 vile amplasate intr-un parc plin de verdeata.
-CONFORT VILA B1: sunt disponibile 20 de camere matrimoniale din care 2 camere de 3 locuri si 2 suite (10 camere la parter si 10 camere la etaj) toate fiind dotate cu tv, mini bar, aer conditionat, baie proprie, balcon, acces wifi.
-DE LUXE: VILELE C1, C2, C3, C4, recent renovate si amenajate cu un design modern. In aceste vile sunt disponibile camere matrimoniale,twin de 3 locuri si un apartament , toate dotate cu tv, mini bar, aer conditionat, baie proprie, balcon, intrare individuala, acces wifi.
In incinta Complexului se afla restaurantul Picollo cu bar si terasa, wifi, avand o capacitate de 350 de locuri unde se poate servi masa in regim de circuit inchis cu un singur meniu pe zi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.