Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Across Coral Blue Beach ( ex. Mare Blue Beach)


Descriere

Descriere:
Hotelul este situat in Gerakini, intr-o gradina luxurianta, la cativa pasi de plaja cu nisip. Zona este cunoscuta pentru verile mai racoroase datorita maslinilor si pinilor care inconjoara hotelul.
Localizare:
Hotelul Coral Blue Beach 4* dispune de o buna amplasare, in golful Toronaios fiind situat chiar pe plaja din Gerakini, din nordul Greciei, Peninsula Sithonia.
Facilitati camere:
Camerele sunt confortabile si spatioase, decorate in nuante pastelate si sunt dotate cu dotate cu aer conditionat, TV LCD programe satelit, seif, internet Wi-Fi (contra-cost), minibar, telefon, baie, uscator de par, balcon.
Facilitati hotel:
In incinta complexului exista receptie, zona de lobby, parcare, cabinet medical, restaurant a la carte, restaurant tip bufet, bar, lobby bar, internet Wi-Fi, bufet pentru copii, loc de joaca pentru copii, ping-pong, volei pe plaja, camera de bagaje, inchirieri auto, centru Spa, piscine pentru aduli i copii, servicii de masaj, mini-sala de gimnastica i sauna. De asemenea, hotelul dispune de un bar pe plaja unde se servesc sucuri naturale, inghetata, racoritoare, cocktail-uri si snack-uri, si de un bar in lobby unde se servesc cafea, snack-uri, dulciuri, racoritoare si bauturi alcoolice.
Plaja: proprie, amenajata.
Pentru copii:
Copiii se pot bucura de terenul de joaca si de mini club, iar la restaurant este disponibil bufet special la restaurant.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.