Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Agios Nikitas


Descriere

Hotel Agios Nikitasnbsp; -nbsp;zona Agios Nikitas - Insula Lefkada

Prezentare oficiala hotel:nbsp;http://www.agiosnikitas.gr/en/lefkada.html


Hotelul Agios Nikitas este o alegere excelenta pentru un sejur de neuitat, atat pentru familii cat si pentru cupluri. Localizarea extraordinara si conditiile de cea mai buna calitate pe care le ofera turistilor sai, il incadreaza ca fiind varianta ideala pentru o vacanta de vis.


Localizare:nbsp;Hotelul Agios Nikitas este situat in partea de nord a Insulei Lefkada, in imediata apropiere a plajei din Agios Nikitas, mai exact la aproximativ 150 m de aceasta.


Facilitati hotel: Turistii care aleg sa isi petreaca vacanta la hotelul Agios Nikitas, au la dispozitie receptie, deschisa in intervalul 08:00 - 23:00, snack bar cu o zona de lounge atat in interiorul hotelului cat si in aer liber, doua cafenele, un bar (deschis pana la ora 23:00). In imediata apropiere se gaseste o statie de autobuz, parcare gratuita, supermarketuri si restaurante. Personalul hotelului Agios Nikitas poate facilita servicii de inchiriere auto, prin intermediul carora se pot vizita faimoasele plaje aflate in apropiere ( Agios Ioanis, Milos, Kathisma, Perfkoulia, etc.). Portul din Lefkada este la 2 km, iar aeroportul Preveza este la 30 km.


Facilitati camere: Hotelul are 28 camere duble (pentru 2 persoane) si 8 apartamente ( acestea au o capacitatea maxima de 4 persoane).
Toate camerele sunt mobilate modern si au in dotare televizor, baie privata cu uscator de par si articole de toaleta, frigider, acces Wi-Fi, telefon, aer conditionat, patut pentru copii (la cerere), balcon cu vedere la Marea Ionica sau la gradina.












Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.