Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: pe coasta de est a insulei, in Nikiana, intr-o zona linistita plina de vegetatie. Hotelul este separat de plaja doar de propria gradina.

Facilitati si servicii hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai toate serviciile care sa garanteze o sedere relaxanta si placuta. Unitatea a fost renovata in 2007 si ofera o gradina proprie de cca. 4000 mp, cu plaja privata, un mic port, piscine pentru adulti si copii, loc de joaca pentru copii, bar la piscina, restaurant, sala de gimnastica, internet, sala de recreere. In plus hotelul ofera oaspetilor care au copii infanti, tot echipamnetul necesar pentru hranirea si ingrijirea acestora.

Alte facilitati : - receptie 24h ; - Sala TV ; - acces internet wireless (gratuit in lobby) ; - colt internet (contra-cost) ; - piscina exterioara cu apa dulce ; - parcare ; - sala de conferinta ; - fitness room ; - biliard.

Animalele de companie sunt binevenite !

Facilitati camere:

Tipuri de camere : 25 duble standard, 20 triple standard ; 10 superior cu vedere la mare ;

Echipamente existente in camere : TV, radio, telefon cu linie directa, mini-bar ; uscator de par ; baie, prosoape de baie, balcon.

Hotelul poate primi persoane cu dizabilitati dat fiind faptul ca toate facilitatile si zonele sale sunt proiectate sa fie accesibile cu liftul sau prin rampele speciale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie