Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Aliki este situat pe colina cu acelasi nume din zona Nikiana, la malul marii, intr-o zona linistita, oferind privelisti impresionante spre mare si insulele din apropiere.

General
Hotelul Aliki este construit la 49 m deasupra nivelului mării, având o panoramă superbă asupra mării Ionice și insulelor mici și înverzite apropiată de Lefkada, precum Scorpios și Meganissi. Hotelul oferă o oază de liniște și relaxare pentru turiștii săi.

Localizare
Hotelul Aliki este localizat la 4 km de stațiunea cosmopolita Nidri, la 10 km de capitală insulei –Lefkas și la 1,5 km de stațiunea Nikiana. Plajă cu pietricele din Nikiana se află la aproximativ 800 m depărtare de hotel.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de grădină, aer condiționat, internet wireless, sală de mic dejun, bar, parcare, exchange, seif, serviciu de trezire, rent a car și parcare. Hotelul pun la dispoziția turiștilor recepție, bar-restaurant, piscină și terasă la ultimul nivel al hotelului. În hotel există lift pentru accesul mai ușor către cele 4 etaje ale hotelului și rampe de acces pentru persoane cu dizabilități.

Facilitati camere
Hotelul dispune de 22 de camere duble  dotate cu aer condiționat, TV, telefon, wi-fi(gratuit),  minibar, baie proprie cu dus, uscător de păr, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.