Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL MERA BRISE este situat pe faleza din Mangalia, in imediata apropiere a marii.
Mera Brise asigura aproximativ 100 de locuri in cele 49 de spatii de cazare, 45 camere duble king si cele 4 apartamente junior suite, parcare gratuita, in limita locurilor disponibile.


Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunostinta in cursul zilei de 25.01.2021. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Descopera detaliile despre Mera Brise care iti vor da pofta de calatorie: briza marii si razele soarelui; sunetul valurilor; plaja Mangalia aurie si linistita. Savoare pe terasa cocheta inconjurata de copaci umbrosi.
In interior, o sala de fitness pentru mentinerea stilului de viata activ, chiar si in vacanta. Restaurant cu seri tematice si muzica live. Bufet si meniu a la carte pentru cele mai gustoase mese. Bar cu cocktailuri fine. Servicii de calitate si o atitudine deschisa si pozitiva. O sala de conferinta cu lumina naturala si balcon - fiindca niciodata nu te saturi de privelistea marii, sau de briza ei. Aparatura moderna pentru evenimente fara cusur. Hotel Mera Brise este tot ce ti-ai inchipuit si chiar mai mult!
Cazare de 4 stele la 50 de metri distanta de plaja Mangalia. Parcare, internet gratuit si receptie non-stop. Design modern, confort, servicii impecabile si clienti satisfacuti de alegerea lor: acestea sunt numai cateva dintre calitatile care fac din Mera Brise o destinatie de neratat pentru sejurul tau pe litoral. Ofera: sala de fitness pentru mentinerea unui tonus perfect, restaurant cu bar si terasa chiar si pentru cele mai pretentioase gusturi, precum si o sala de conferinte dotata cu aparatura tehnologica moderna, pentru evenimente de succes.
Te asteptam cu nerabdare la Mera Brise, Mangalia - un hotel de top de pe litoralul Marii Negre.
Restaurant Mera Brise: bun gust, la propriu si la figurat. Restaurantul cu terasa ofera varietate de arome si culori in farfurie: bufet cu arome internationale si meniu a la carte pentru o experienta completa, inca de la prima ora. Pofta de viata la pranz si cina, cu preparate proaspete, la un minut de plaja Mangalia. Ingrediente naturale si o atmosfera animata, la lasarea serii. Tematica zilnica: muzica live cu ritmuri armonioase si voie buna.
Bar Mera Brise te delecteaza cu bauturi variate, pline de savoare, de la 7 la 24:00. Mera Brise - restaurant, bar si terasa pentru mese si cocktailuri delicioase, savurate in briza marii. Gusta incantarea!
Sala conferinte Mera Brise: situata la ultimul etaj al hotelului Mera Brise, cu o priveliste superba asupra plajei si marii, sala de conferinte este locul perfect pentru training-uri si intruniri de afaceri, pentru aproximativ 80 de persoane. Lumina naturala din sala de conferinte de la malul marii creeaza o atmosfera placuta, iar aparatura moderna garanteaza desfasurarea fara probleme a evenimentului tau de business. Pentru o gura de aer proaspat, iesi pe balcon si simte briza marii, admira peisajul plajei din Mangalia si fa-ti un plan sa revii la Mera Brise si intr-un sejur de vara relaxant.
Sala fitness Mera Brise: VIGOARE CHIAR SI IN VACANTA LA MARE
Sala de fitness din hotelul Mera Brise este dotata cu bicicletele si stepper pentru mentinerea unui tonus optim, chiar si pe durata sejurului tau la mare. Oricand ai pofta de miscare, sala de fitness te asteapta cu doua dintre cele mai populare si eficiente aparate de gimnastica. La Mera Brise Mangalia, stilul de viata sanatos este incurajat!
Servicii masa
MASA: restaurant propriu;
Mic dejun - bufet suedez.
Orice zi are nevoie de energie pozitiva inca de la rasaritul soarelui. La Mera Brise Mangalia, dimineata ta are aerul de vacanta si incepe in briza marii. Cu un meniu bogat in preparate internationale, cu branzeturi sau mezeluri gustoase, gem, fructe proaspete si cafea - orice ai alege, micul dejun iti sta la dispozitie de fiecare data cand esti oaspetele nostru. Amplasat la parterul hotelului Mera Brise, restaurantul are un bar si o terasa, de pe care poti admira privelistea impresionanta a naturii in timp ce-ti savurezi in tihna cafeaua de dimineata.
Restaurantul este deschis pe tot parcursul anului, in sezon intre 07:00 - 24:00, iar in extrasezon intre 07:00 - 23:00.
Dotari camere
Camera dubla cu vedere la mare sau spre oras: aceasta camera de 16 mp, cu un pat matrimonial sau doua paturi individuale si o canapea extensibila este cea mai buna alegere pentru o vacanta la mare sau o calatorie profesionala. Ofera internet gratuit, telefon, seif, TV LCD, telefon mini bar si cosmetice, intr-un decor modern cu accente marine. Accesul in camere se face numai pe baza de cartela. Camerele cu vedere la mare au balcon unde te poti bucura de briza si liniste. In hotel sunt 45 camere duble disponibile.
Facilitati: cartela de acces, aer conditionat, TV LCD, telefon, minibar, seif, cabina de dus, uscator de par, cosmetice, balcon pentru camerele cu vedere la mare, uscator de rufe. Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti.
Apartamentul Junior Suite: acest apartament de 30 mp are o camera de zi cu canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, birou cu fotolii si doua bai cu cabina de dus. Aerul conditionat, TV LCD si internetul gratuit aduc un plus de confort in acest apartament cu design modern si vedere la mare. De asemenea, este dotat cu telefon, mini bar, seif, cosmetice si uscator de par, fiind Ideal pentru escapade estivale sau calatorii in scop de business pe litoralul Marii Negre. In hotel sunt 4 apartamente disponibile pentru o cazare in Mangalia, toate fiind dotate cu un balcon spatios de unde poate fi admirata marea.
Facilitati: internet, TV LCD, aer conditionat, cartela de acces,telefon, minibar, seif, cabina de dus, uscator de par, cosmetice, balcon, uscator de rufe. Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- copiii 0- 2.99 ani gratuit, primesc patut, in limita disponibilitatilor si numai la cerere;
- 3- 11.99 ani se aplica tariful conform ofertei;
- al doilea copil 3- 11.99 ani sau primul copil 12-17.99 ani cazati in apartamentul cu doi adulti se aplica tarif conform ofertei;
- copiii peste 12 ani sunt considerati adulti si tarifati conform ofertelor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie