Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALUA HELIOS BAY


Descriere

ALUA HELIOS BAY (ex Riu Helios Bay )

Localizare
: Hotelul Alua Helios Bay, situat ideal in Obzoreste la 9 km de zona protejata si plaja Irakli si plaja Karadere, la 60 km deAeroportul Burgas si la 65 km de Aeroportul Varna. Alte locuri de interes dinapropiere sunt Orasul Vechi Nessebar, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO siSunny Beach.
Plaja: cu nisip, in fata hotelului. Apele marii sunt curatesi inca neafectate de poluarea industriala. Fundul marii este plat, cu accesfara probleme.
Cazare: Alua Helios Bay ofera camere spatioase, confortabilesi complet echipate, dotate cu tot ce aveti nevoie pentru a va bucura de ovacanta perfecta. Cele 318 camere ale hotelului sunt pregatite si conceputepentru a gazdui cupluri, familii sau grupuri de prieteni. Descoperitivarietatea noastra larga de camere si rezervati-o pe cea care se potriveste celmai bine nevoilor dumneavoastra.
DOUBLE XS SEA VIEW 2 + 0::aprox 20 m2. Camerele duble XS garanteaza relaxare totala.Au un dormitor cu doua paturi twin (110x200 cm) sau un pat dublu (220x200 cm),televizor, telefon, un frigider mic si un seif. Dispune de baie dotata cu dus,uscator de par, oglinda cosmetica si articole de toaleta, Wi-Fi gratuit, aerconditionat/incalzire centrala (in functie de sezon). In plus, in camera DoubleXS va veti bucura de propriul balcon mobilat cu masa si scaune. Capacitatemaxima de 2 adulti
DBL 3 + 0 / 2 + 1: aprox 25 m2. Camerele duble cu vedere la parc sunt mai mari, ceea ceva face sa va simtiti mai confortabil. Le pot ocupa pana la trei persoane si,pentru a face din acest spatiu un loc de confort si relaxare, au doua paturitwin (110x200 cm) sau un pat dublu (220x200 cm), cu televizor, telefon, unfrigider mic, si un seif. . Dispune de baie dotata cu dus, uscator de par siarticole de toaleta, Wi-Fi gratuit, aer conditionat/incalzire centrala (infunctie de sezon). In plus, in camera dubla va veti bucura de propriul balconmobilat cu masa si scaune. Capacitate maxima de 3 adulti sau 2 adulti cu 1copil.
DBL SEA VIEW 3 + 0 / 2 + 1::aprox 25 m2. Camerele Double Sea View sunt mai mari, ceeace va face sa va simtiti mai confortabil cu o vedere magnifica la mare. Le potocupa pana la trei persoane si, pentru a face din acest spatiu un loc deconfort si relaxare, au doua paturi twin (110x200 cm) sau un pat matrimonial(220x200 cm) si un pat suplimentar sau canapea extensibila, cu TV, telefon, unfrigider mic si un seif. Dispune de baie dotata cu dus, uscator de par siarticole de toaleta, Wi-Fi gratuit, aer conditionat/incalzire centrala (infunctie de sezon). In plus, in aceste camere va veti bucura de propriul balconmobilat cu masa si scaune si vederi spectaculoase la mare. Capacitate maxima de 3 adulti sau 2 adulti cu 1 copil.
DBL SUPERIOR 4 + 0 / 3 + 1:aprox 30 m2. Camerele duble superioare cu vedere la parcgaranteaza relaxare totala. Au un dormitor mare cu doua paturi de o persoana(110x200 cm) sau un pat dublu (220x200 cm) si 1 canapea extensibila dubla, cuTV, telefon, un frigider mic si seif. Dispune de o baie spatioasa dotata cudus, uscator de par si articole de toaleta, Wi-Fi gratuit, aerconditionat/incalzire centrala (in functie de sezon). In plus, in camera dublasuperioara va veti bucura de propriul balcon mobilat cu masa si scaune. Loculperfect pentru a va relaxa citind o carte sau discutand. Capacitate maxima de 4adulti sau 3 adulti cu 1 copil.
DBL SUPERIOR SEA VIEW 4 + 0 / 3 + 1:Saprox 30 m2. Camerele duble superioare cu vedere la maregaranteaza relaxare totala. Au un dormitor mare cu doua paturi de o persoana(110x200 cm) sau un pat dublu (220x200 cm) si 1 canapea extensibila dubla, cuTV, telefon, un frigider mic si seif. Dispune de o baie spatioasa dotata cudus, uscator de par si articole de toaleta, Wi-Fi gratuit, aerconditionat/incalzire centrala (in functie de sezon). In plus, in camera dublasuperioara va veti bucura de propriul balcon mobilat cu masa si scaune. Loculperfect pentru a va relaxa citind o carte sau discutand cu vedere la mare.Capacitate maxima de 4 adulti sau 3 adulti cu 1 copil.
FAMILY ROOM 4 + 0 / 3 + 1:aprox 55 m2. Camerele Family sunt o alegere buna pentru ava bucura de o vacanta placuta alaturi de cei dragi. Acolo avem doua camere, cuposibilitatea de a aloca 4 persoane, 1 pat dublu (220x200 cm) si 1 canapeaextensibila dubla sau in 1 pat dublu si 2 paturi twin (110x200 cm), TV, seif,un frigider mic si telefon. Baie cu dus, uscator de par si articole de toaleta,Wi-Fi gratuit, aer conditionat/incalzire centrala (in functie de sezon). Unbalcon cu masa si scaune completeaza dotarea acestei camere, conceputa cugandul la familii. Capacitate maxima de 4 adulti sau 3 adulti cu 1 copil.
FAMILY SEA VIEW 4 + 0 / 3 + 1: aprox de 55 m2. Camerele Family Sea Viewsunt o alternativa diferita pentru a va bucura de spatiu si liniste. Acolo avemdoua camere, cu posibilitatea de a aloca 4 persoane, 1 pat dublu (220x200 cm)si 1 canapea extensibila dubla sau in 1 pat dublu si 2 paturi twin (110x200cm), TV, seif, un frigider mic si telefon. Baie cu dus, uscator de par siarticole de toaleta, Wi-Fi gratuit, aer conditionat/incalzire centrala (infunctie de sezon). Terasele sale, mobilate cu masa si scaune, va garanteazarelaxare totala cu vedere la mare. Capacitate maxima de 4 adulti sau 3 adulticu 1 copil.

MY FAVORITE CLUB
MY FAVOURITE CLUB DBLSEA VIEW 3 + 0 / 2 + 1:
aprox 25 m2. Camerele My Favorite Clubduble cu vedere la mare sunt o selectie dintre cele mai bune camere ale noastrepentru cei care doresc sa se bucure din plin de sederea lor. Acestea ofera undormitor spatios, care include doua paturi twin (110x200 cm) sau un pat dublu(220x200 cm) si un pat suplimentar sau o canapea extensibila. Pe langa facilitatile incluse in camerele standard, aceste camere ofera meniu de perne(la cerere), aparat de cafea capsule, papuci, minibar de bun venit cu bauturiracoritoare, apa si bere, ceainic cu set de cafea si ceai si seif, Wi-Fi gratuit., aer conditionat/incalzire centrala (in functie de sezon), precum si o baie cudus, uscator de par si facilitati extinse special selectate. In plus, va vetibucura de propriul balcon mobilat cu masa si scaune. Este locul perfect pentrua te relaxa cu marea ca fundal. Capacitate maxima de 3 adulti sau 2 adulti cu 1copil.
MY FAVOURITE CLUB DBL SUPERIOR SEA VIEW 4 + 0/ 3 + 1: aprox 30 m2. Camerele My Favorite Club duble superioare cu vedere lamare sunt o selectie dintre cele mai bune camere ale noastre pentru cei caredoresc sa se bucure din plin de sederea lor. Acestea ofera un dormitor spatioscare include pat dublu (220x200 cm) sau paturi twin (110x200 cm), canapeaextensibila dubla, televizor, meniu de perne (la cerere), aparat de cafeacapsule, halat de baie, papuci, minibar de bun venit cu bauturi racoritoare,apa si bere, ceainic cu kit de cafea si ceai si seif, Wi-Fi gratuit, aerconditionat/incalzire centrala (in functie de anotimp), precum si o baie cudus, uscator de par si articole de toaleta special. In plus, va veti bucura depropriul balcon mobilat cu masa si scaune. Este locul perfect pentru a terelaxa cu marea ca fundal. Capacitate maxima de 4 adulti sau 3 adulti cu 1copil.
MY FAVORITE CLUBROOMS:
Selectia celor mai bune camere
TV32
Articole de toaleta extinse pentru baie
Fierbator cu set de cafea si ceai
Aparatde cafea cu capsule
Sei fin camera gratuit
Papuci
Minibar de bun venit cu bauturi racoritoare, sticla de apa si bere
Meniu de perne (la cerere)
Sticla de vin spumant si scrisoare de bun venit din partea managerului la check-in
Check-in si check-out personalizate
Check-indevreme si check-out tarziu, in functie de disponibilitate
Zona exclusivista in Terra Cafe pentru micul dejun
Zona exclusivista si sezlongurile la piscina principala
Acces la My Favorite Club Lounge: gama larga de gustari, dulciuri, fructe, cafea,ceaiuri si bauturi racoritoare pe tot parcursul zilei
Accesla computer

Patutul decopii este oferit gratuit la cerere prealabila.
Animalele decompanie nu sunt permise.
Exista 3 camere adaptate pentru persoane cu dizabilitati (Categoria Camera dubla cu vedere laparc), situate la etajul 1. Baie complet adaptata cu dus, fara praguri, pentruintrare usoara. Suport/Sine de sprijin la dus - Scaun de dus la cerere si lift disponibil cu latimea usii 90 cm.
Despre hotel:Hotelul Alua Helios Bay dispune de 2 piscine exterioare si una interioara cusectiune pentru copii, o zona de wellness cu o mare varietate de optiuni astfelincat sa o poti alege pe cea care se potriveste cel mai bine dorintelor sinevoilor tale, precum si o sala de fitness completa pentru ca tu. nu inceta sate mentii in forma. Hotelul dispune de 4 restaurante si 5 baruri astfel incatva puteti bucura de o oferta gastronomica completa si variata in timpul vacanteidumneavoastra. Iar pentru cei mici, Clubul Astro le va oferi momente magice cuactivitati si jocuri care au fost special concepute pentru ei.
Sport si SPA:Alua Helios Bay ofera servicii excelente si facilitati ideale pentrudivertisment. Oaspetii se pot bucura de divertisment in timpul zilei si deseara, spectacole si spectacole de muzica live, aerobic si Aqua Gym, teren desport pentru multe activitati sportive diferite, jocuri, Astro Miniclub pentrudivertisment pentru copii, loc de joaca pentru copii, inchiriere de bicicletesi masini (se aplica taxa suplimentara), 2 piscine exterioare, dintre care unapentru copii, piscina interioara cu sectiune pentru copii. De asemenea, AluaHelios Bay dispune de o sala de sport si zona de wellness cu tratamente relaxante(sauna, baie de aburi, hamam, masaje si tratamente) - contra cost

ALL INCLUSIVE 2023


RESTAURANTE:
*Terra Cafe:
Mic dejun: 7:30 - 10:00 h
Pranz: 12:30 - 14:30
Cina: 18:30 - 21:30
*Bufet international si terasa frumoasa cu o calitate nesfarsita: optiuni si SHO W cooking priceput. Selectie de preparate sanatoase si vegetariene disponibile. Cod vestimentar: Casual
*Mare Nubium:
Cina: 19:00 - 21:30 - Bucataria locala si internationala. Serviciu a la carte pentru felurile principale. Serviciu tip bufet pentru incepatori. Cel mai exclusivist dintre restaurantele noastre. Bucurati-va de o cina placuta intr-o atmosfera intima si sofisticata. Cod vestimentar: formal.
*Kentia Pool Club:
Gustari: 10:00 - 17:00 h - Gustari oferite in timpul zilei. Serviciu tip bufet pentru pranz in atmosfera informala a piscinei. Cod vestimentar: Casual.
*Jojo:
Cina: 19:00 - 21:30 - bucatarie asiatica. Serviciu tip bufet pentru incepatori. Serviciu a la carte pentru felurile principale. Cod vestimentar: formal.

BARURI:
*Fresco Pool: 10:00 - 18:00 - Bauturi, cocktailuri, cafea si ceai langa piscina. Cod vestimentar: Casual.
*Agua Bar: 16:00 - 23:00 h - Lobby bar ideal pentru a savura o cafea, bautura preferata sau cel mai sofisticat dintre cocktailurile noastre. Cod vestimentar: Casual
*Vertigo Sky Bar: 18:00 - 23:00 - cocktail bar pe acoperis. Cod vestimentar: Casual.
*Marcel Karaoke Club: 21:30 - 00:00 - lounge cu muzica karaoke cu bauturi si cocktailuri. Cod vestimentar: Casual.
*The Spot Night Club:: 19:30 - 00:00 - Spectacole de seara si divertisment. Cocktail-uri si bauturi. Cod vestimentar: Casual.
*My Favorite Club Lounge:: 10:00 - 21:00 h / Oaspetii My Favorite Club /- Lounge exclusivist cu gustari si bauturi. Cod vestimentar: Casual
*Orele pot varia in functie de sezon si de ocupare. Deschiderea restaurantelor si barurilor se poate face pe baza de rotatie.

Pachetul all-inclusive incepe cu o cina in ziua sosirii si se termina cu un mic dejun in data plecarii.
Ora de check-in: dupa ora 15:00
Ora de check-out: pana la ora 11:00

Sport si divertisment - gratuit:
Piscina interioara
Divertisment in timpul zilei si seara
Spectacole si spectacole de muzica live
Aerobic si Aqua Gym
Teren de sport pentru multe activitati sportive diferite
Jocuri

Pentru copii:
Astro Club este clubul pentru copii al Alua Hotels & Resorts si face parte din minicluburile pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani. Acest lucru asigura cea mai buna ingrijire si programare a activitatilor adecvate varstei. Astro Family garanteaza momente magice pline de activitati si jocuri special concepute pentru copii. Clubul nostru Astro este cu siguranta un favorit printre cei mai tineri oaspeti ai nostri. Echipa noastra de divertisment calificata a dezvoltat un program complet de activitati; de la pictura pe fata la cant, dans si jocuri de apa, copiii se distreaza de minune. In plus, copiii se pot bucura si de un loc de joaca in aer liber complet echipat. Pe scurt, locul ideal pentru a te distra in fiecare zi de dimineata pana seara
Loc de joaca pentru copii
Patutul de copii este oferit gratuit la cerere prealabila.

Servicii contra plata suplimentara:
Sezlonguri si umbrele de soare pe plaja - contra cost
Inchiriere de biciclete si masini
Serviciu de spalatorie
Servicii medicale
Inchiriaza o masina
Sauna
Baie de aburi
Hammam
Coafor
Salon de infrumusetare

Parcare: Loc limitat - in functie de disponibilitate, nepazita, 10 BGN pe zi. Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica pretul parcarii in orice moment.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.