Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Boroka


Descriere

Cele 7 camere Classic cu 2, sau 3 paturi, dotate cu bai proprii, televizor si acces gratuit la Internet sunt ideale pe relaxare.


Camerele spatioase Business cu 2, sau 3 paturi, dotate cu bai proprii, televizor, minibar, masa si acces gratuit la Internet sunt ideale atat pentru relaxare cat si pentru a lucra dupa program.


Alegeti camera cea mai potrivita cerintelor Dumneavoastra si utilizati serviciile gratuite oferite de pensiunea noastra.


De cele mai multe ori timpul este prea scurt pentru a imbina, in mod fericit, utilul cu placutul. O delegatie de afaceri este adesea istovitoare. Dupa o zi de activitate intensa, putini sunt cei care mai au puterea sa caute clipe de relaxare intr-un restaurant, la o sala de biliard sau la un centru SPA.


La toate acestea ne-am gandit noi pentru Dumneavoastra amenajand Pensiunea Borka astfel incat aici sa regasiti confortul la standarde europene, marcat de eleganta si ultramodern, imbinat cu stilul romantic traditional care confera liniste si clipe de reverie

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.