Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Vila Boutique 23, este amplasata intr-o zona linistita a localitatii 23 August, intre Costinesti si Olimp si la aproape 3 km de plaja.

Descriere: Situat intr-o zon linistit, Boutique 23 pune la dispozitia turistilor 8 camere cu baie proprie, 4 dintre ele cu o capacitate maxim de dou persoane, iar 4 camere cu un maxim de trei adulti sau doi adulti si doi copii, avand un pat matrimonial si o canapea extensibil. La cerere, se poate aduga ptut de bebe, in mod gratuit si in limita disponibilittii.

Camerele sunt situate atat la parter, cat si la etajul 1, la parter fiind si salonul pentru servit mic dejun. Toate camerele dispun de minibar (cu produse contracost), fierbtor electric, televizor, usctor de pr, aer conditionat, usctor de rufe, cosmetice pentru ingrijirea personal si internet wi-fi.

parterbucatarie complet utilata , un living de mari dimensiuni (mobilat cu canapele, fotolii, tv color)
- 1 dormitor si un grup sanitar.

Etaj
4 dormitoare spatioase si 2 grupuri sanitare foarte mari.
Dormitoarele din acesta vila sunt foarte spatioase si au mobilier nou.
3 dintre dormitoare dispun si de terasa.


Nu se accept animale de companie, petreceri, evenimente sau muzic la un volum care poate deranja ceilalti oaspeti.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie