Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Impero, este un hotel cu o arhitectura moderna, finalizat la sfrsitul lunii aprilie 2007 si construit cu respectarea tuturor normelor Europene n vigoare.
Hotelul este amplasat n apropiere de centrul orasului (1 km), 3 km de aeroport, 15 km de vama Bors si 4 km de gara.
Hotelul va ofera servicii ireprosabile de cazare n 44 de camere (3 single, 31 matrimoniale, 8 twin,2 apartamente) dotate cu grup sanitar propriu, televiziune, telefon international, minibar, aer conditionat, internet.
Restaurantul cu o capacitate de 320 de locuri si bar de zi isi intampina turistii cu o gastronomie bogata, inspirata din bucataria nternationala.

Sala de conferinte cu o capacitate de 130 de locuri, este dotata cu toate echipamentele necesare organizarii unor reuniuni, ntlniri de afaceri, conferinte, meetings, etc. (ecran, flipchart,videoproiector, instalatie de sonorizare.)
Hotel Impero este locul perfect att pentru businessman-ul venit n oras cu afaceri ct si pentru turistul care doreste sa se relaxeze .Receptia hotelului sta la dispozitia turistilor cu o gama larga de servicii: room service, spatiu depozitare bagaje si valori, fax, xerox,
ncalzire centrala proprie, parcare privata (100 locuri) supravegheata
de camere video.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.